Κατερίνα Δαλάκα: Αυτή είναι η Κουκλάρα, γυναίκα που για χάρη της την "παράτησε" ο Atakan
Www.true.gr

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτή είναι η Κουκλάρα, γυναίκα που για χάρη της την «παράτησε» ο Atakan

Πέρασαν τόσοι μήνες στο Survivor Ελλάδα Τουρκία που βλέπαμε την Κατερίνα Δαλάκα και τον Atakan Işıktutan να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση μέσα στο reality.

Kάποιοι έλεγαν πως καλλιεργείται ένα αίσθημα, η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη επέμενε πως πρόκειται για μια απλή φιλία, ακόμη δεν έχουμε μάθει κάτι επίσημο.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Atakan Işıktutan ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram του με την Κατερίνα Δαλάκα καθώς και Insta Stories ενώ την υποστήριξε πολύ θερμά και στον τελικό του παιχνιδιού. Τώρα όμως, κάποιες έντονες φήμες που έρχονται από την Τουρκία, τον θέλουν να ζει ένα ειδύλλιο με μια άλλη γυναίκα.

Ο Atakan Işıktutan λοιπόν λέγεται πως έχει δεσμό με την Berna Keklikler η οποία έχει με τη σειρά της επίσης πάρει σβάρνα τα reality στη γειτονική χώρα: Eίχε λάβει μέρος στο τουρκικό Survivor το 2017 και την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Power of Love όπου όμως δεν αγάπησε κανέναν.


Η καταγωγή της 27χρονης είναι γερμανική αλλά έχει μεγαλώσει στην Τουρκία και δηλώνει ηθοποιός ενώ παρουσιάζει κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές στη γειτονική χώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berna Keklikler (@bernakeklikler) στις 9 Ιούν, στις 5:12 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berna Keklikler (@bernakeklikler) στις 12 Ιούν, 2019 στις 7:59 πμ PDT

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr