Καταιγιστικές εξελίξεις Ειρήνη Λαγούδη: Πήγε να ζητήσει βοήθεια από περαστικό αλλά...
Www.true.gr

Καταιγιστικές εξελίξεις Ειρήνη Λαγούδη: Πήγε να ζητήσει βοήθεια από περαστικό αλλά…

Ποια τα νέα στοιχεία για Ειρήνη Λαγούδη;

Δεκάδες ερωτήματα εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα για την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, με την οικογένεια της άτυχης γυναίκας να επιμένει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Μάρτυρας – κλειδί έδωσε νέα διάσταση στο θρίλερ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε» ότι είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Αρχικά, όπως ανέφερε, του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών, οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.

«Το μεσημέρι των Θεοφανείων, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ώρα, γιατί η δουλειά μου δεν απαιτεί να κοιτάω συχνά ρολόι, είδα το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου.Δεν το είχα ξαναδεί, αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έφτασε αυτό το αυτοκινητάκι εδώ, γιατί εκείνες τις μέρες είχε βρέξει και πολλά νερά. Εγώ πηγαίνω με το αγροτικό και υποφέρω.

Ήταν το χρυσαφί τρίθυρο αυτοκίνητο που τις επόμενες μέρες είδα στην τηλεόραση. Τα Θεοφάνεια που το είδα δεν ήξερα σε ποιον ανήκει. Την επόμενη μέρα είδα και τις ομάδες διάσωσης που ήρθαν και έψαχναν την κοπέλα Ειρήνη Λαγούδη», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Τους είπα τι συνέβη. Ότι δηλαδή είδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα πού σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα Ειρήνη Λαγούδη που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Ήταν ψηλή και φορούσε μαύρο μπουφάν. Προχωρούσε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά. Κοιτούσε επίμονα το φίλο μου που ήταν κοντά της. Του φάνηκε, όπως μου είπε εκείνος, σαν να ήθελε να πει κάτι, αλλά δεν του μίλησε. Το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα.

Μετά σταμάτησε και κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μετρίου αναστήματος, είχε μακριά μαλλιά και τα είχε πιασμένα. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο και φορούσε τζιν παντελόνι. Ο δεύτερος άνδρας φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο.Οι δύο άνδρες στάθηκαν για λίγο κοντά στο αυτοκίνητο. Κοιτούσαν τις εργασίες στη θάλασσα και μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα: “Τι μπορεί να θέλουν αυτοί εδώ;”».

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας περιγράφει πώς ο ένας από τους δύο άνδρες, ουσιαστικά διέταξε την Ειρήνη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο:

«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…”. Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο, της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω, γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα κι έφυγαν».

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως να μπορούσε να αναγνωρίσει τους δύο άνδρες.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr