Καταιγίδα αντιδράσεων εναντίον Κωσταράκου! Σκληρή τοποθέτηση από τον Ζιαζιά

Το μόνο που κατάφερε ο κ.Κωσταράκος με τις τρεις επιστολές του προς τον ΥΕΘΑ -για την τρίτη θα επανέλθουμε- ήταν να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…Τα επικριτικά σχόλια αμέτρητα και οι τοποθετήσεις Αρχηγών και ανώτατων αξιωματικών που τον εγκαλούν για το ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε σε αναρτήσεις του στο facebook, εναντίον νυν Αρχηγών, διαδέχονται η μιία την άλλη.

Ο Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Α/ΓΕΣ όταν ο κ.Κωσταράκος ήταν Α/ΓΕΕΘΑ γράφει:

“Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ………ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ……
Η Χωρα μας , ο ΛΑΟΣ μας , το Εθνος μας , αυτη την περιοδο, παρα τις χαρές και τα πανηγύρια των ” κρατούντων” , διέρχεται μια κρίσιμη και δυσκολη περιοδο σε θεματα που αφορουν την εθνικη ασφαλεια , την εθνικη μας ιστορια , τα εθνικα μας θεματα ,αλλα και την οικονομια βεβαια .
Η Ενοπλες Δυναμεις , μεσα σε αυτη την κριση , με υπεράνθρωπες προσπάθειες ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΚΑΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΨΗΛΑ .


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ …..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ …… 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ : Η αξια του ηγέτη , του προϊσταμένου, ειναι να “φτιάχνει” καλύτερους υφιστάμενους και οχι να τους κατηγορεί εκ των υστέρων , για γελοίους λόγους για τα στρατιωτικά δεδομένα . Ο ΗΓΕΤΗΣ πρεπει να παραβλέπει την προσωπική του εξουσια και αναγνώριση και να εστιάζεται στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των υφιστάμενων του . Ο ΗΓΕΤΗΣ “κοιτάει” οχι το εγω του αλλα το εμεις .

Ο ΗΓΕΤΗΣ ειναι μεγαλόκαρδος , μεγαλόψυχος έναντι των υφιστάμενων του , ακομη και οταν θεωρεί οτι τον βλάπτουν …….ολα επιλύονται με την καλη προαίρεση και διάθεση ….ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ .
ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ που σας χρυσοπληρώνει ,ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ….
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ….”

Ο πρώην Α/ΓΕΣ συνοδεύει το κείμενο με αυτή τη φωτογραφία:

ΠΗΓΗ militaire