Κατασκηνώσεις Ν. Περάμου: Ανήλικος μάθαινε στα παιδιά να καπνίζουν χασίς και οι γονείς αναγκάστηκαν να τα πάρουν πίσω
Www.true.gr

Κατασκηνώσεις Ν. Περάμου: Ανήλικος μάθαινε στα παιδιά να καπνίζουν χασίς και οι γονείς αναγκάστηκαν να τα πάρουν πίσω

Γονιός κατήγγειλε στο προφίλ του στο facebook ένα αδιανόητο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στις παιδικές κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου.

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη σήμερα στις παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περάμου, με πρωταγωνιστή ένα παιδί άγνωστης προέλευσης που όμως πληρούσε όλα τα κριτήρια για να στεγαστεί σ αυτήν.

Ετσι λοιπόν αφού ξεκίνησε σήμερα καινούργια περίοδος το παιδί αυτό έκανε ((σεμινάρια)) στα υπόλοιπα παιδιά του θαλάμου για το πως καπνίζουν χασίς και πως έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών!!φυσικά πήγαμε και πήραμε τα παιδιά μας,αφού μας το ανέφεραν αυτά μέσω κινητού τηλ.Το παιδί αυτό είχε ξαναστεγαστει σ αυτήν την κατασκήνωση και το γνώριζαν όλοι εκεί μέσα!!!Σε εμάς όμως δεν ανέφεραν τίποτα για προφανείς λόγους!Και αφού δεν μας ενημέρωσαν για την παρουσία αυτού του παιδιού πιστεύω πως υπάρχουν κι αλλά πολλά που περνάνε στο ντούκου!

Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο και σε όλους τους παρατρεχάμενους της κατασκήνωσης!!!*Η κεντρική φωτό του άρθρου είναι τυχαία και δεν απεικονίζει τη κατασκήνωση της Ν. Περάμου

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη σήμερα στις παιδικές κατασκηνώσεις νέας περάμου, με πρωταγωνιστή ένα παιδί άγνωστης…

Gepostet von Αλεξανδριδης Δημητρης am Dienstag, 17. Juli 2018

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr