Καταρρέει παίκτρια στο GNTM: Τι συνέβη;

Η διατροφή, στην πορεία ενός μοντέλου, αποτελεί σημαντικό στοιχείο μέριμνας. Η νέα μέρα βρίσκει τον chef Άνταμ Κοντοβά στην κουζίνα του σπιτιού του GNTM να ετοιμάζει brunch για όλα τα κορίτσια.

Μετά από ένα τόσο νόστιμο γεύμα, ο Διονύσης Πάνος αναλαμβάνει τις λιπομετρήσεις και τα διατροφικά tips για τα υποψήφια top models.

Κάπου μεταξύ κορεσμού και χαλάρωσης, οι τόνοι ανεβαίνουν και οι προσωπικές διαφορές εντείνονται, με το κλίμα στο σπίτι να μοιάζει με καζάνι, που βράζει.

Η Ειρήνη Ερμίδου σχολιάζει τα κιλά και το λίπος της Ξανθούλας (;) όπως υποστηρίζει το plus size μοντέλο. Ο «Ρονάλντο» βέβαια έχει άλλη άποψη και κάνει λόγο για προβληματικές συμπεριφορές και συμπλέγματα. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η συνέχεια έπεται «καυτή».

Δείτε πλάνα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια καλούνται να δοκιμάσουν τα «ιδιαίτερα» εδέσματα ενός black-tie γεύματος και να ποζάρουν με στιλ και χάρη στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Ποια θα απολαύσει λιγότερο τη δοκιμασία και θα χρειαστεί να χωνέψει την αποχώρηση της από το διαγωνισμό και ποια παίκτρια καταρρέει;

Δείτε το trailer

πηγή: peoplegreece.com