Καταγγελία από χορογράφο Tάσο Ξιαρχό: «Με Kακoποίησε σ#ξoυαλικά 17χρονος στα 6 μου χρόνια»

Καταγγελία από χορογράφο Tάσο Ξιαρχό: «Με κακοποίησε s$ξουαλικά 17χρονος στα 6 μου χρόνια»

«Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλάει για την s$ξουαλικότητά του και αποκαλύπτει τη s$ξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν μόλις έξι χρονών από έναν 17χρονο στην γειτονιά του.

«Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές κιόλας… Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή αλλά με φωτογραφίες. Και με θυμάμαι χαρακτηριστικά σε στάση για να γίνει η s$ξουαλική πράξη που όλοι γνωρίζουμε. Μετά έσβησαν όλα. Προφανώς τα απώθησε η μνήμη μου.

Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη s$ξουαλικότητά μου. Για να πω την αλήθεια, ακόμη δεν έχω προσδιορίσει αν είμαι γκέι ή bisexual και νομίζω ότι είναι ένα ωραίο ταξίδι αυτό στη ζωή, να αναζητάς προς τα πού οδεύεις. Γιατί κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω και οικογένεια, οπότε δεν θα ήθελα να με περιορίσει μια s$ξουαλική ταυτότητα ή μόδα της εποχής». Ο χορογράφος μίλησε στο περιοδικό OK! και για το μπούλινγκ που έζησε μικρός

«Με έλεγαν “αδερφάρα”. Δεν τους κρατάω κακία όμως, γιατί ένα παιδί 12 χρόνων αυτή τη λέξη δεν την έχει φιλτράρει στο μυαλό του. Από κάπου την άκουσε, από τον πατέρα ή τον θείο του. Και την αναπαράγει. Και να σου πω κάτι; Είτε “αδερφάρα” είμαι είτε εξωγήινος, περνάω καλά. Τα υπόλοιπα περισσεύουν» εξομολογείται ο Τάσος Ξιαρχό.

Πηγή : protothema.gr