Κατάφερε να χάσει 80 κιλά και έγινε σαν μοντέλο. Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κοπέλας
Www.true.gr

Κατάφερε να χάσει 80 κιλά και έγινε σαν μοντέλο. Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κοπέλας

Σχεδιάστρια μόδας που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να την μπερδέψει με τα μοντέλα της, έγινε διάσημη επειδή κατάφερε να χάσει τουλάχιστον 80 κιλά μετά από γαστρικό by-pass.

Η 24χρονη Thayna Pacheco Barboza από την Βραζιλία άρχισε να παίρνει κιλά από την ηλικία των 5 ετών. Από μικρή αγαπούσε το junk food και τα γλυκά. Σιγά σιγά έφτασε τα 140 κιλά.

Όταν ήταν 15 χρονών, η μητέρα της έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ τρία χρόνια αργότερα, η γιαγιά της πέθανε από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Όλα αυτά την έπεισαν να κάνει γαστρικό by-pass, μια από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές επεμβάσεις για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ασθενής χρησιμοποιεί μόνο ένα μέρος του στομάχου του και έτσι μπορεί να καταναλώνει μικρότερες ποσότητες τροφής.

Η Barboza σταμάτησε να τρώει ανθυγιεινά και ξεκίνησε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φυσικά προϊόντα. Κατάφερε να χάσει 80 κιλά, αλλά το σώμα της είχε χαλάρωση.

Εκτός από τις επεμβάσεις που έκανε για να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα, άρχισε να πηγαίνει εντατικά γυμναστήριο. Πλέον πηγαίνει 6 φορές την εβδομάδα, όπου κάνει boxing, ασκήσεις bodybuilding και cardio. Κάνει επίσης, ειδικό μασάζ που θα βοηθήσει το δέρμα της να σφίξει.


View this post on Instagram

8 anos depois… 🙏🏻

A post shared by Thayná Barboza 🌸 (@thaynabarboza) on

Η σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε ότι «πάντα είχε αυτοπεποίθηση και ποτέ δεν ένιωσε κατώτερη από τους άλλους». Η απόφαση της να αλλάξει το σώμα της δεν ήταν επειδή δεν αποδεχόταν τον εαυτό της, αλλά για λόγους υγείας.

«Δεν είχα πρόβλημα γιατί ήμουν πολύ νέα όταν άρχισα να παίρνω βάρος, οπότε είχα συνηθίσει τον εαυτό μου έτσι. Ήταν φυσιολογικό για μένα. Μπορεί να ήθελα να είμαι αδύνατη, όπως κάθε κοπέλα με παραπάνω κιλά, αλλά δεν προσπαθούσα να αλλάξω».

valueforlife

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr