Καταδικάστηκαν σε 2.340 χρόνια Φυλάκισης, αλλά Όλοι είπαν Πως Δεν είναι Αρκετό. Όταν δείτε Τι έκαναν, θα Συμφωνήσετε κι εσείς.

Η Patricia Ayers έμαθε ότι αντιμετωπίζει 1.590 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο σύζυγός της, Matthew Ayers, 750 χρόνια. Επειδή το ζευγάρι πιάστηκε και χρεώθηκε με την παραγωγή παιδικών εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου, δεν θα δει το φως της ημέρας για το υπόλοιπο της ζωής του.

Όλοι οι αξιωματούχοι του δικαστηρίου και οι δικαστές συμφώνησαν ότι ήταν μια από τις χειρότερες και πιο αηδιαστικές περιπτώσεις που είχαν βιώσει ποτέ στην καριέρα τους.

Όπως δήλωσε ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ, L. Scott Coogler, «Είμαι στο επάγγελμα από το 1998 και αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση που έχω αντιμετωπίσει προσωπικά, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών.»

Το τρομερό ζευγάρι, μετά την σύλληψη του, παραδέχτηκαν την ενοχή του για τις κατηγορίες που σχετίζονται με την παραγωγή άσεμνων παιδικών εικόνων από ένα παιδί που είχαν υπό την επιμέλειά τους.

Φωτογράφιζαν και πουλούσαν το φρικτό παιδικό περιεχόμενο στους αγοραστές τους μεταξύ του καλοκαιριού του 2010 και του Ιανουαρίου του 2013.

Η Patricia δεν έδειξε καμία τύψη για τα εγκλήματά τους. Είχε μια λάμψη στο μάτι της, όταν παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραγωγή 53 εικόνων του απελπισμένου παιδιού.


Ο σύζυγός της αισθάνθηκε λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο και επίσης δεν έδειξε κανένα σημάδι λύπης όταν βρέθηκε ένοχος σε 25 περιπτώσεις.

Το δαιμονικό ζευγάρι παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες που έλαβαν απεικόνιζαν ένα παιδί υπό την επιμέλειά τους σε υποτιμητική στάση.

Είχαν αναγκάσει το μικρό κορίτσι να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις ενώ ήταν μπροστά στην κάμερα. Και οι δύο τους εμπλέκονταν σεξουαλικά με το παιδί και φωτογράφιζαν την όλη κατάσταση για να πουλήσουν τις εικόνες με στόχο το κέρδος.

Η Patricia με ευκολία είπε ότι πωλούσε τακτικά τις εικόνες της σε μια επαφή της στο Τέξας, που και εκείνος είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί, αφού τους έδινε χρήματα για αυτό.

Επειδή το Διαδίκτυο διευκολύνει τους κακοποιούς να διανέμουν το υλικό τους, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ παραδέχεται με λύπη ότι το ποσό φωτογραφιών και βίντεο παιδιών έχει αυξηθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1990.


Επειδή το διαδίκτυο επιτρέπει την ανωνυμία, η βιομηχανία φωτογραφίας παιδικών φωτογραφιών έχει αναπτυχθεί.

Και πολλοί από τους ανθρώπους που διανέμουν το ασεβές περιεχόμενο είναι έμπειροι χρήστες υπολογιστών και προγραμματιστές. Μπορούν να παρακάμπτουν τα δίχτυα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να συλλάβουν αυτούς τους εγκληματίες.

Αυτή η φρικτή βιομηχανία φέρνει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Περίπου το 83 τοις εκατό των εικόνων που αγοράζονται και πωλούνται σε αυτή τη μαύρη αγορά είναι παιδιά μεταξύ των ηλικιών 6 έως 12.

Το ζευγάρι έχει μια άλλη δίκη να αντιμετωπίσει. Και με βάση τα αδικήματά τους, θα πάρουν πιθανώς μερικά ακόμη χρόνια για τις ποινές τους. Αυτές οι άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Credit: awm.com