Κατά χιλιάδες πλέον οι Τούρκοι ζητούν και παίρνουν Άσυλο στην Ελλάδα – Εφιαλτικά σενάρια

Εισβολή χιλιάδων Τούρκων στην Ελλάδα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί με τα στοιχεία που έδωσε να είναι εφιαλτικά !

Ο Κωστίδης αποκάλυψε οτι οι Τούρκοι ακόμη και την περίοδο του πραξικοπήματος οι Τούρκοι που ζήτησαν Άσυλο ήταν μερικές δεκάδες, ενώ το 2017 έφτασαν πάνω από 2.000 …ενώ αμέσως μετά το Άσυλο στους Οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς, καταφτάνουν σε μερικές χιλιάδες !

Το μήνυμα που στείλαμε σε μια χώρα που έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό είναι …»Ανοίξαμε και σας περιμένουμε «

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι και ποιοι είναι αυτοί που ζητούν άσυλο σε μια χώρα που δέχεται όλες τις φυλές του Ισραήλ …Αλλά στην Περίπτωση των Τούρκων ,δημιουργείται μια νέα Τουρκική κοινότητα εντός των Τειχών ,την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη είναι δεν είναι περι τους 2000 οι εναπομείναντες Ρωμιοί !

Η Τακτική των Ανοιχτών Συνόρων που εφάρμοσαν οι Ερασιτέχνες της Πολιτικής και οι Διεθνιστές του Κ@λο@ μας πάει κατά διαόλου …

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα που θα μας οδηγήσει ,οταν αυτή η Τουρκική Κοινότητα με Σημαία το Ισλάμ θα αρχίσει να ζητά αστικά και Πολιτικά δικαιώματα και όχι μόνο

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr