Κατ. Μάρκου: Η δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας,μετά από 15 χρόνια εξωσωματικών
Www.true.gr

Κατ. Μάρκου: Η δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας,μετά από 15 χρόνια εξωσωματικών

Πριν από ένα χρόνο, η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης (ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ, ΝΔ) Κατερίνα Μάρκου μίλησε για πρώτη φορά για τις προσπάθειες που έκανε επί 15 χρόνια για να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, είναι πανευτυχής και είναι μητέρα καθώς με τον σύζυγό της υιοθέτησαν ένα αγοράκι.

 

Μάλιστα φέτος γιόρτασε για πρώτη φορά την ημέρα της μητέρας και τότε είχε ανεβάσει ένα συγκινητικό ποστ στο twitter.

Η πρώην βουλευτής μίλησε στο Happy Day όπου μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της, τις δυσκολίες και την υγεία της:


«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα.

Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω.

 

Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος. Θα πω στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια μέσω κάποιου παραμυθιού. Με τον σύζυγό μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μάρκου.


Kεντρική φωτο: EUROKINISSI

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr