Καρκίνος του Δέρματος: Γυναίκα απέκτησε καρκίνο από βερνίκι νυχιών
Www.true.gr

Καρκίνος του Δέρματος: Γυναίκα απέκτησε καρκίνο από βερνίκι νυχιών

Καρκίνος του Δέρματος: Μια γυναίκα δέχτηκε το σοκ της ζωής της όταν μια μελανιά στο νύχι της κατέληξε να είναι ο ίδιος θανάσιμος καρκίνος που σκότωσε τον Bob Marley.

Καρκίνος του Δέρματος: Πότε αντιλήφθηκε την σοβαρότητα της κατάστασης

Η Τζάσκο, 21 ετών από το Σικάγο, παρατήρησε για πρώτη φορά μια λεπτή μαύρη γραμμή στον αντίχειρά της. Ωστόσο δεν πήγε σε γιατρό μέχρι που ο αντίχειρας της πρήστηκε και έγινε κόκκινος από μια μη σχετιζόμενη λοίμωξη αρκετές μέρες αργότερα.

Ο γιατρός της Karolina, την έστειλε αμέσως να κάνει βιοψία, η οποία επιβεβαίωσε ότι είχε μελάνωμα των νυχιών. Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους σπανιότερους καρκίνους του δέρματος.

Οι γιατροί λένε ότι παρόμοια περιστατικά καρκίνου του δέρματος αυξάνονται διαρκώς. Κατηγορούν τη δημοτικότητα των μανικιούρ που απαιτούν έκθεση σε υπεριώδες φως.




Καρκίνος του Δέρματος: Η λοίμωξη της έσωσε την ζωή

Το μοντέλο δήλωσε ότι η λοίμωξη της έσωσε τη ζωή, αφού την οδήγησε να δει έναν γιατρό. «Δεν γνωρίζουν ακόμα από πού προήλθε η λοίμωξη. «Εάν περίμενα περισσότερο και δεν το είχα κοιτάξει, θα ήταν δυνατό το μελάνωμα να είχε εξαπλωθεί.»

Καρκίνος του Δέρματος: Πως έγινε η θεραπεία

Οι γιατροί προειδοποίησαν την ότι ίσως χρειαζόταν να ακρωτηριάσουν ολόκληρο τον αντίχειρά της, ωστόσο κατάφεραν να σώσουν το δάχτυλο. Αντ ‘αυτού, αφαίρεσαν ολόκληρο το νύχι. Χρησιμοποιώντας ένα δερματικό μόσχευμα από τη βουβωνική χώρα κάλυψαν τον αντίχειρά της.

Ο καρκίνος στα άκρα ονομάζεται φακοειδές μελάνωμα των άκρων. Είναι πιο επιθετικός από άλλα μελανώματα.


Διαβάστε επίσης

Μάχη για ζωή: Παιδί 2 ετών έπεσε κατά λάθος σε καζάνι με βραστό νερό

Δολοφονία παιδιού: Άγριος ξυλοδαρμός και κακοποίηση μέχρι θανάτου

Παχυσαρκία: Αποφασισμένος άντρας χάνει 140 κιλά

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr