«Κάρφωσε» η Σταματίνα το Next Top Model! «Δεν υπάρχει Μεγαλύτερη Προσβολή να πεις σε μία Γυναίκα ότι Είναι….»

Στο τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καυγάδισε με την Βίκυ Καγιά για μία διαγωνιζόμενη.

Η Βίκυ έκρινε ότι δεν κάνει για μοντέλο, ενώ η Ηλιάνα τόνισε πως θα κάνει καριέρα! Πάνω στον καυγά τους η Ηλιάνα ξεστόμισε την ατάκα: «Άλλη δεκαετία εσύ και άλλη δεκαετία εγώ»! Ο καυγάς των δύο γυναικών σχολιάστηκε στο happy day και η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόνισε πως η διένεξη ήταν καθαρά για τις δεκαετίες.
Η δε Σταματίνα υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή να πεις σε μία γυναίκα ότι είναι μιας άλλης δεκαετίας… Εμένα πάντως η κοπέλα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, ήταν γυμνασμένη, ούτε χαλάρωση είχε… Η Βίκυ μπορεί να έχει μία δεκαετία διαφορά με την Ηλιάνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι σε μοναστήρι και δεν βλέπει τι γίνεται… Εάν υπάρχει αυτή η κατηγορία μοντέλων σίγουρα το ξέρει… Εμένα αυτή η κοπέλα μου άρεσε, δεν είναι plus size… ». O δε Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε: «Δεν κάνει όντως για μοντέλο η κοπέλα. Έχει μεγάλη περιφέρεια, όπως είπε και η Καγιά»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

πηγή: gossip-tv.gr