«Καρφί» στον Άνθιμο; Η Ανάρτηση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή που Προκαλεί Ερωτηματικά: «Γονιός είναι Αυτός που Ζει για τα Παιδιά του και Όχι Αυτός Που…»

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή μέχρι στιγμής έχει κρατήσει σιγή ιχθύος σε ότι αφορά στη σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη μετά τη γέννηση του γιου τους. Η 20χρονη μελαχρινή το μόνο που είχε κάνει ήταν να προβεί σε κάποιες κινήσεις ώστε να στείλει το δικό της μήνυμα, όπως να κάνει unfollow το σύντροφό της, να κλείσει το λογαριασμό της στο Instagram αλλά και να τον ενεργοποιήσει ξανά.

Η Μαρία Νεφέλη αναρτεί φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μόνη της ή με τον μικρό Τιμόθεο λαμβάνοντας δεκάδες likes και ευχές. Πριν λίγες ώρες, η χορεύτρια ανήρτησε μια φωτογραφία με τον 7 εβδομάδων γιο της και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που όμως δημιουργεί ερωτηματικά.

Άνθιμος Ανανιάδης: Το μυστήριο με τη σύντροφό του και τα τρίτα πρόσωπα

Να θυμίσουμε πως η σχέση της Μαρίας Νεφέλης και του Άνθιμου περνάει κρίση και δεν είναι κατανοητό αν το ζευγάρι είναι μαζί ή όχι καθώς και αν υπάρχει διάθεση για προσπάθεια.

Άνθιμος Ανανιάδης- Μαρία Νεφέλη Γαζή: Νέα στοιχεία για τα σύννεφα στη σχέση τους

Στο post η Μαρία Νεφέλη έγραψε

Happy 7 weeks of life my baby🌹🕊Μπορεί σήμερα να γιορτάζεις μόλις 7 εβδομάδες ζωής, κι όμως κατάφερες να μου μάθεις όσα δεν είχα μάθει σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια της ζωής μου .Μου έμαθες πως Γονιός είναι αυτός που ζει για τα παιδιά του και όχι αυτός που απλά κάνει παιδιά.
Γονιός είσαι όταν επιλέγεις κάθε μέρα να βάζεις την ευτυχία κάποιου άλλου πάνω από τη δική σου, να ξενυχτάς, να ανησυχείς, να δίνεις όλο σου τον εαυτό και ως αντάλλαγμα να λαμβάνεις το πρώτο του χαμόγελο. Είναι η μόνη στιγμή που καταλαβαίνεις τι σημαίνει ουσιαστική αγάπη . Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως όταν για τον κόσμο είσαι απλά ένας άνθρωπος , για το παιδί σου, είσαι ο όλος του ο κόσμος και οφείλεις να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για να είναι και αυτό. Η στιγμή που βλέπεις ξεκάθαρα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο, τι είναι ολόκληρο και τι μισό. Όταν είσαι γονιός πρέπει να σκέφτεσαι πάντα δύο φορές. Μια για τον εαυτό σου και μια για το παιδί σου. ~Μεγαλώνουμε μαζί , κάνουμε τα πάντα μαζί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκες και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε, μαζί. Γιατί πολύ απλά ξέρω πως καμία επιτυχία ,δεν θα φέρει την απόλυτη ευτυχία που βιώνει ένας γονιός όταν λαμβάνει το χαμόγελο και την αγκαλιά του παιδιού του στο τέλος της ημέρας. Πανευτυχής που βιώνω κάτι τόσο μεγάλο. #7weeksold#mybabyboy#mybestfriend#myall

Δείτε την ανάρτησή της

πηγή: peoplegreece.com