«Καρφάρες» Ακρίτα για τις απολύσεις σε ΣΚΑΪ: «ΣΚΑΪ your style rocks, καλή συνέχεια στο power of love…»
Www.true.gr

«Καρφάρες» Ακρίτα για τις απολύσεις σε ΣΚΑΪ: «ΣΚΑΪ your style rocks, καλή συνέχεια στο power of love…»

Η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα με αφορμή τις 12 απολύσεις δημοσιογράφων και άλλων στελεχών που έγιναν στον ΣΚΑΪ, ξεσπάει κατά του σταθμού του Παλαιού Φαλήρου και προτρέπει όλους τους δημοσιογράφους να μάθουν να διεκδικούν, αφήνοντας αιχμές για τη χλιαρή αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

«Η αποψινή τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ είναι χάδι σε σύγκριση με την ακραία κι αυθαίρετη συμπεριφορά του σταθμού. Με αφορμή αυτό μια συμβουλή προς τους νέους συνάδελφους, παιδιά μη λέτε ‘το κανάλι είναι το σπίτι μου’, ‘η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου’, ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές», αναφέρει μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα«Ο ΣΚΑΙ απέλυσε δώδεκα άξιους δημοσιογράφους – ανάμεσα τους τέσσερις φίλες που αγαπώ κι εκτιμώ. Η αποψινή τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ είναι χάδι σε σύγκριση με την ακραία κι αυθαίρετη συμπεριφορά του σταθμού. Με αφορμή αυτό μια συμβουλή προς τους νέους συνάδελφους, παιδιά μη λέτε ‘το κανάλι είναι το σπίτι μου’, ‘η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου’, ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές. Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις. Δεν είναι ο μπαμπάς μας, ο έρωτας μας, ή το χτυπητό αβγό της μάνας μας. Αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, κάντε την δουλειά σας και διεκδικήστε τα χρήματα σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Δύναμη και κουράγιο συνάδελφοι, είμαστε δίπλα σας!

Την αγάπη μου Ioulia Velissaratou Klio Nikolaou Katerina Bakogianni Σοφία Τσίπα. Καλή συνέχεια στο power of love και σε όλες τις συναφείς εκπομπές του ενημερωτικού καναλιού. ΣΚΑΙ your style rocks.Υ.Γ. Σχόλια υβριστικά ή απλώς προσβλητικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα διαγράφονται με συνοπτικές».

Ο ΣΚΑΙ απέλυσε δώδεκα άξιους δημοσιογράφους – ανάμεσα τους τέσσερις φίλες που αγαπώ κι εκτιμώ. Η αποψινη τρίωρη στάση…

Gepostet von Elena Akrita am Freitag, 11. Januar 2019

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr