Καρέ - Καρέ η Πιο Συγκλονιστική Γέννα στον Πλανήτη. Το Μωρό Κατεβαίνει Ανάποδα και το Θέαμα Είναι Μοναδικό
Www.true.gr

Καρέ – Καρέ η Πιο Συγκλονιστική Γέννα στον Πλανήτη. Το Μωρό Κατεβαίνει Ανάποδα και το Θέαμα Είναι Μοναδικό

Ένα από τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποιες γυναίκες την ώρα του τοκετού είναι την περίπτωση το μωρό να κατεβαίνει όχι με το κεφάλι, όπως είναι το φυσιολογικό, αλλά με τα πόδια. Οι περισσότερες επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους στον κόσμο στην ασφάλεια του νοσοκομείου με καισαρική για να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές, ωστόσο μία γυναίκα αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά με την βοήθεια των μαιών της. «Μάρτυρας» του ασυνήθιστου αυτού τοκετού ήταν η Karyn Loftessness, μία φωτογράφος που απαθανάτισε καρέ- καρέ την εν λόγω εγκυμοσύνη.

Οι φωτογραφίες είναι άκρως ρεαλιστικές και για γερά… στομάχια. Χωρίς να κρίνουμε αν η επιλογή της Sarah ήταν σωστή, το θέαμα αυτό από μόνο του είναι σίγουρα εντυπωσιακό και μοναδικό. Είτε συμφωνούμε είτε όχι, το πώς καταφέρνει ένα μωρό να έρθει στον κόσμο κάτω από τέτοιου είδους δύσκολες συνθήκες είναι ένα θαύμα.

Η προετοιμασία αρχίζει

To μωρό σιγά σιγά «κατεβαίνει»

Το σώμα του είναι πολύ ευλύγιστο


Ο ομφάλιος λώρος που σε λίγο θα κοπεί…

Η διαδικασία σχεδόν τελείωσε
Μητέρα και παιδί τα κατάφεραν

Και οι γονείς μπορούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Το πρώτο του κλάμα, ένας από τους πιο γλυκούς ήχους που ανυπομονεί ν’ ακούσει κάθε νέα μητέρα

[mama365]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr