Καρέ - Καρέ η Πιο Συγκλονιστική Γέννα στον Κόσμο. Γέννησε Μόνη στην Αυλή της και Το Τράβηξε Live Video!
Www.true.gr

Καρέ – Καρέ η Πιο Συγκλονιστική Γέννα στον Κόσμο. Γέννησε Μόνη στην Αυλή της και Το Τράβηξε Live Video!

Η 36χρονη Sarah Schmid από το Halle της Γερμανίας γέννησε το νέο μέλος της οικογένειάς της δίπλα σε μία παιδική χαρά στον κήπο της.

Πάνω από 1.4 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τον τοκετό της, συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών της, καθώς ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

Η Sarah γέννησε και τα έξι της παιδιά, Johanna, 11, Jonathon, 10, Emanuel, 8, Elisabeth, 6, Konstantin, 3, και, Kiran, 1 – μακρυά από το νοσοκομείο.

Το βίντεο από την εμπειρία της μάζεψε 688,000 προβολές και ένα δεύτερο αντίγραφο 700,000 – δηλαδή συνολικά την είδαν 1.4 εκατομμύρια άνθρωποι να γεννάει.Εκείνη εξήγησε γιατί μοιράστηκε την εμπειρία της: «Είναι το πιο φυσικό και συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παράξενο.»

«Στις παλιές κουλτούρες, τα κορίτσια κοιτούσαν τις μαμάδες τους να γεννάνε ώστε να ξέρουν πώς είναι. Τώρα, οι ευκαιρίες να το κάνει αυτό μία γυναίκα είναι ελάχιστες.»

Είπε πως δέχτηκε πολλών ειδών αντιδράσεις για την ασυνήθιστη τεχνική με την οποία γέννησε.

«Κάποιοι ενθουσιάστηκαν και άλλοι είπαν πως ήταν το πιο χαζό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω. Δεν με πειράζει. Αγαπώ την χαρούμενη και υγιή οικογένειά μου.»«Έχω σπουδάσει ιατρική και δεν μου αρέσει ο τρόπος που γεννάνε οι γυναίκες στα νοσοκομεία. Θεωρώ πως δεν είναι χαλαρωτικό.»

Η Sarah, που είναι παντρεμένη με τον 41χρονο Tim, είπε πως μέχρι την εγκυμοσύνη της στον Jonathon είχε γίνει ειδικός με τα παιδιά και ένιωθε έτοιμη για την άφιξή του.

Είπε: «Νιώθω χαλαρή στην φύση. Μπορώ να κοιτάξω τον ουρανό, να νιώσω το γρασίδι στα πόδια μου και να συγκεντρωθώ.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr