Έξαλλος με όσους δεν έλαβαν υπόψιν τα μέτρα για τον κορονοϊό την Πρωτοχρονιά και βγήκαν να διασκεδάσουν σε κέντρα διασκέδασης που δεν τηρούσαν τους περιορισμούς, ο Νίκος Καπραβέλος.

O διευθυντής της Β’ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, μίλησε στην εκπομπή του Open «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Όμικρον, και εξέφρασε την οργή του για όσους επέλεξαν να αψηφήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό την Πρωτοχρονιά και βγήκαν να διασκεδάσουν σε κέντρα διασκέδασης που δεν τηρούσαν τους περιορισμούς.

Μιλώντας για το περιστατικό με τους θαμώνες που διασκέδαζαν σε τουαλέτες μαγαζιού είπε: «Νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη. Είναι ένας μήνας με τραγικούς αριθμούς νεκρών. Στο νοσοκομείο δεν έχουμε πάρει ανάσα. Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά, το να αψηφάς τον θάνατο. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και η γιαγιά μου».

«Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Είναι τέτοια η πίεση σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παθήσεις. Κινδυνεύουν δομές κρατικές» είπε ο κ. Καπραβέλος.

πηγη: gazzetta.gr