Κάποιοι την Είπανε Κορμί και Κάποιοι Γεματούλα. Το Νέο Πρότυπο Γυναικείου Σώματος Δίχασε το Facebook.

Είναι συνήγορος του να έχουμε αυτοπεποίθηση και συχνά βγαίνει στα social media για να μοιραστεί το σημαντικό της μήνυμα με τους ακολούθους της.

 Και η Iskra Lawrence, 27, συνέχισε το έργο της φορώντας ένα πράσινο μπικίνι σε διακοπές της σε παραλία του Μαϊάμι την Δευτέρα.

Το μοντέλο από την Βρετανία έδειξε τις αξιοζήλευτες καμπύλες της σε ένα μικροσκοπικό μαγιό που τόνιζε τα προσόντα της ενώ μιλούσε με φίλους της δίπλα στο νερό.


Η τελευταία της εμφάνιση ήρθε αφού πρόσφατα αποκάλυψε πως το ταξίδι της μέχρι να αγαπήσει πραγματικά τον εαυτό της δεν ήταν εύκολο.

Είπε πως την είχαν απορρίψει από το πρακτορείο μοντέλων της αφού της είπαν πως ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να σταματήσει να τρώει. Είπε πως αυτό την έκανε να έχει έλλειψη συγκέντρωσης και θολή όραση.


Ευτυχώς όμως είχε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους γονείς τη και αυτό την βοήθησε να καταλάβει πως δεν χρειαζόταν να γίνει κάποια άλλη για να βρει την θέση της στον χώρο της μόδας.

Πλέον είναι γνωστή για την στάση της και υποστηρίζει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Credit: dailymail.co.uk