Σασμός: Το σκηνοθετικό λαθάκι που δεν πέρασε απαρατήρητο

Σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή όπως ο Σασμός δεν περιμένει κάποιος πως θα γίνουν σκηνοθετικά λάθη. Έλα όμως που γίνονται. Και εννοείται πως οι χρήστες των social media το έπιασαν αμέσως το λάθος.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σειράς, ιδίως ελληνικής, προκύπτουν ανάγκες που δεν έχουν προβλεφθεί απόλυτα από το σενάριο. Καθώς οι σειρές γυρίζονται σε μεγάλο βάθος χρόνου και με διαφορετική σειρά σκηνών και επεισοδίων, αυτό που συνέβη σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Σασμού δεν είναι και εντελώς αναπάντεχο ή απαραίτητα μια γκάφα.

Κάποιες σκηνές επιτάσσουν την ανάγκη για κομπαρσιλίκια και όταν δεν έχει γίνει από πριν προετοιμασία, συνήθως επιλέγονται μέλη του συνεργείου για να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα, απλώς και μόνο για να αποκτήσει μια μεγαλύτερη αληθοφάνεια.

Έτσι, σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας είδαμε την ίδια γυναίκα να εμφανίζεται ως κομπάρσος σε δύο διαφορετικές σκηνές, μία με τον Αστέρη και την Αργυρώ και μία με τον Στέλιο Μάινα που είναι το φετινό new entry.

Σασμός: Οι δύο φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Νέα σκηνοθετική «γκάφα» στον Σασμό με τις 2 φωτογραφίες-έπος που έγιναν viral
Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Νέα σκηνοθετική «γκάφα» στον Σασμό με τις 2 φωτογραφίες-έπος που έγιναν viral

Το πιθανότερο είναι αυτές οι σκηνές να γυρίστηκαν σε κοντινά σημεία και την ίδια μέρα, κάτι που κάνει ακόμα πιο λογική την παρουσία της ίδιας γυναίκας με τα ίδια ρούχα, να περπατάει με πλάτη γυρισμένη και στις δύο σκηνές…