Οι Άπιστες Γυναίκες κάνουν ΜΠΑΜ: Δείτε ΠΩΣ τις καταλαβαίνουν οι Άντρες, απλά κοιτάζωντας το Πρόσωπό τους
Www.true.gr

Οι Άπιστες Γυναίκες κάνουν ΜΠΑΜ: Δείτε ΠΩΣ τις καταλαβαίνουν οι Άντρες, απλά κοιτάζωντας το Πρόσωπό τους

Μας έχουν πει να μην κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του, αλλά μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες μπορούν να αισθανθούν αν μια γυναίκα είναι πιστή, περιεργάζοντας απλώς τη φωτογραφία της.

Ένα πείραμα που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, αποκάλυψε ότι οι άντρες έχουν την εκπληκτική ικανότητα να καθορίσουν εάν μια γυναίκα μπορεί να πληγώσει ή όχι.

Μία ομάδα ανδρών κλήθηκε να περιεργαστεί σύντομα φωτογραφίες 34 γυναικών. Οι φωτογραφίες των γυναικών παρουσιάστηκαν σε ζευγάρια – η μία είχε παραμείνει πιστή στο σύντροφό της, ενώ η άλλη είχε απατήσει τον σύντροφό της τουλάχιστον δύο φορές.

Δεν δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες για τις κυρίες. Οι άντρες έπρεπε στη συνέχεια, να επιλέξουν ποια από τις δύο κυρίες ήταν η πιο πιστή.Τα αποτελέσματα του πειράματος, έδειξαν ότι οι άνδρες μπόρεσαν να εντοπίσουν ποια γυναίκα ήταν η άπιστη, στο 55% έως το 58% των τεστ.

Η Δρ Samantha Leivers, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, δήλωσε:

«Συνοπτικά, για πρώτη φορά παρουσιάζουμε ότι οι κρίση των ανδρών για το πόσο πιστές είναι οι γυναίκες από τις φωτογραφίες τους, είναι σωστή».Στο μέλλον, η ομάδα ερευνητών σχεδιάζει να διερευνήσει τα οπτικά στοιχεία που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να καθορίσουν το πόσο πιστή είναι μια γυναίκα.

Η Dr. Leivers και η ομάδα της σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τη μελέτη, εξετάζοντας τη σχέση μεταξύ συναισθημάτων και εκφράσεων.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr