Κανένας Ντάνος: Αυτός ο παίκτης του Survivor θα παίξει σε παγκόσμιας φήμης σειρά του Netflix!

Μία έκπληξη με έναν αναπάντεχο ρόλο σε διεθνή σειρά αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη του στο gossip-tv.

Τo μοντέλο και ηθοποιός θα συμμετάσχει σε μια από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix, στη σειρά «The Lord of the Skies». Μία σειρά βραβευμένη που προβάλλεται στην πλατφόρμα από το 2013. Ερωτώμενος για τον ρόλο του, τον πρώτο σε διεθνή σειρά, ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ποιος θα είναι ο ρόλος σου στη σειρά αυτή;

Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής.

Θα κληθείς να μιλήσεις Ισπανικά. Θα ανταπεξέλθεις καλά θεωρείς; Έχεις κάποια επαφή με τη γλώσσα;

Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο. Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα.

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ όταν μου έστειλαν μια σκηνή που έπρεπε να πω στα αγγλικά και στα ισπανικά. Ενώ αποστηθίζω εύκολα κείμενα, όταν έφτασε η ώρα για τα ισπανικά αγχώθηκα γιατί είχα μόλις τρεις ώρες για να προετοιμαστώ και ήθελα να στείλω κάτι αξιοπρεπές, ώστε να νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

πηγη: dailymedia.gr