Κανένας εισαγγελέας: Στο Game of Love άλλαξαν ώρα και ξεκίνησαν Aγριες καταστάσεις και το poll dancing

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει το «Game of Love» όσον αφορά τις εικόνες που μεταδίδει, είτε είναι στις 21.00 είτε στις 22.30, μετά την αυτορύθμιση που έκανε ο ANT1 μεταφέροντας το reality λίγη ώρα μετά.

Παρά την κλήση του ΕΣΡ και την εισαγγελική παρέμβαση που ακολούθησε, οι άνθρωποι της παραγωγής, παρότι ο κίνδυνος για υψηλό πρόστιμο συνέχιζε να υπάρχει, παρουσίασαν κανονικά τα μονταρισμένα επεισόδια με παραπάνω Aγριες σκηνές μάλιστα στο τελευταίο που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Χάρης Χριστόπουλος κάλεσε σε ένα γιωτ τις τρεις πιο Aγριες παίκτριες του «Game of Love», την Μικαέλα, την Νάνσι και την Άννυ.

Τις έντυσε με τα απολύτως απαραίτητα και πραγματοποίησε και με τις τρεις μία αισθησιακή φωτογράφηση με  μικροσκοπικα μαγιό, με όλες τις πόζες να εκτελούνται υπό τις εντολές του.

Αλλά το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί. Λίγη ώρα αργότερα μία δασκάλα poll dancing βρέθηκε στο ξενοδοχείο των παικτών και παρουσίασε ένα μάθημα – επίδειξη της άκρως Aισθησιακής της τέχνης. Ο φακός έκανε κοντινά στο καλλίγραμμο σώμα της δασκάλας και οι αιτήσεις του ΕΣΡ πετάχτηκαν ακόμα μία φορά έξω από το παράθυρο.

Πηγη dailymedia.gr