Κανένα νοσοκομείο: H οικονομική καταστροφή ο λόγος αποχώρησης της παίκτριας του GNTM

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ αποχώρησε από το παιχνίδι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δέχτηκε έντονη τηλεφωνική πίεση από τον σύντροφό της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι αφού ο σύντροφός της έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Open και αποκάλυψε τον αληθινό λόγο της αποχώρησής της.

Το μοντέλο έχει εταιρεία εισαγωγής καλοκαιρινών ρούχων και όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι ο σύντροφός της διαχειριζόταν την εταιρεία, μέχρι τη στιγμή που οι τράπεζες χρειαζόντουσαν την ίδια την Μαρτίνα για επιβεβαιώσεις παραγγελιών.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να υπογράψει για την ίδια και ζητούσε επίμονα από την παραγωγή να επικοινωνήσει μαζί της για να μπορέσει η ίδια να διευθετήσει το θέμα. Η παραγωγή δεν του έδινε πάνω από πέντε λεπτά με αποτέλεσμα να ακυρωθούν παραγγελίες και το μοντέλο, κατά δήλωση του συντρόφου της, να καταστραφεί οικονομικά παθαίνοντας τεράστια ζημιά.

Παρότι ήταν αρκετά πιεστικός με την παραγωγή του ριάλιτι του Star, δεν κατάφερε να πάρει την άδεια που χρειαζόταν με αποτέλεσμα το μοντέλο να αναγκαστεί να αποχωρήσει, χωρίς να μπορεί ακόμα να επιβεβαιώσει πότε αυτό έγινε.

πηγη: dailymedia.gr