Καμμένος σε Παυλόπουλο: «Κρίμα κύριε Πρόεδρε»

Πάνος Καμμένος | Προκόπης Παυλόπουλος: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, εξαπέλυσε το Σάββατο (26/01/2019) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον για την υπογραφή του στηνΣυμφωνία των Πρεσπών.

Με ένα οργισμένο tweet, ο Πάνος Καμμένος απευθύνεται στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας, κάνοντας αναφορά στον Σκοπιανό ομόλογό του, Γκιόργκι Ιβάνοφ και στο γεγονός ότι αυτός δεν υπέγραψε ποτέ τη Συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ιβανόφ, είναι σφοδρός πολέμιος του «deal» Τσίπρα – Ζάεφ, ενώ η άρνησή του να το υπογράψει προκάλεσε πολιτική κρίση στην γειτονική χώρα.

Αίσθηση προκαλεί το σχόλιο – κατακλείδα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Κρίμα κ. πρόεδρε… το περίμενα…».

Γράφει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Twitter: «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα κύριε πρόεδρε… το περίμενα…».

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr