Καμμένος σε Κοτζιά: Αλήτη μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω!
Www.true.gr

Καμμένος σε Κοτζιά: Αλήτη μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω!

Στο φως της δημοσιότητας δίνει ο Νίκος Κοτζιάς κάποια από τα sms που του έστελνε ο Πάνος Καμμένος.

Στο φως της δημοσιότητας δίνει ο Νίκος Κοτζιάς κάποια από τα sms που του έστελνε ο Πάνος Καμμένος.

Μέχρι πριν από λίγους μήνες οι κύριοι Κοτζιάς και Καμμένος συνυπήρχαν «αρμονικά» στο υπουργικό συμβούλιο κι ο ένας έλεγε για τον άλλον τα καλύτερα. Τουλάχιστον δημόσια. Μέχρι την περίφημη πλέον συνεδρίαση που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά.

Πλέον η αντιπαράθεσή τους έχει γίνει λυσσαλέα και φτάνει στην Δικαιοσύνη μετά την μήνυση που κατέθεσε το πρωί ο Νίκος Κοτζιάς εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Όμως η μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Κοτζιά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς -σύμφωνε με την περίληψή της που έδωσε στη δημοσιότητα η κίνηση της οποίας ηγείται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών- εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος να τον απειλεί ευθέως και μάλιστα σε «αγοραία» γλώσσα.

Τα sms του Καμμένου: Θα σε τελειώσω


Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να έστειλε στον Νίκο Κοτζιά «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα», όπως τα ακόλουθα:

Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία (σσ ο κ. Κοτζιάς), έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο (σσ. ο κ. Καμμένος):«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη»
Στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο Νίκος Κοτζιάς στην μηνυτήρια αναφορά του επισημαίνει ακόμη πως η γλώσσα που χρησιμοποιεί εναντίον του ο Πάνος Καμμένος, όπως και τα επίθετα για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών «ως προδότη» και «εχθρού του έθνους» «είναι πανομοιότυπα με τη γλώσσα πολλών γραμμάτων, sms, e-mail, τηλεφωνημάτων και συνοδευτικών γραμμάτων στις στρατιωτικές σφαίρες, τα αίματα και τα κουτιά με χώματα γεμάτο αίματα που του στάλθηκαν για να τον απειλήσουν και εκφοβίσουν. Είναι δε, της ίδιας ποιότητας και περιεχομένου με τα sms που του έστελνε ο ίδιος από την ημέρα της συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι και την ημέρα της παραίτησής του. Μηνύματα γεμάτα απειλές».


Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει ακόμη στην μήνυση κατά του κ. Καμμένου πως «Για πρώτη φορά μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας και συγκεκριμένα στις 20.12.2018, ημέρα Πέμπτη, έλαβε δύο τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο πρόσωπο, ο οποίος τον απείλησε με τις φράσεις: » Θα σου πιούμε το αίμα, θα σε εκτελέσουμε«. Η νέα αυτή απειλητική ενέργεια του αγνώστου ατόμου εις βάρος του συνδέεται άμεσα και συμπίπτει χρονικά λίγες μόλις ώρες μετά την πρόταση του στην Βουλή για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ».

Όμως με αφορμή αυτή την πρόταση για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει βαρύτατα υπονοούμενα για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, καθώς εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος να αρνείται σθεναρά. «Εκείνο που θα είχε ενδιαφέρον είναι να ελέγξει η δικαιοσύνη τους λόγους για τους οποίους ο μηνυόμενος (σσ ο Πάνος Καμμένος) αρνήθηκε να πράξει ανάλογα στο υπουργείο στο οποίο προΐστατο. Να ελέγξει, επίσης, τους λογαριασμούς του, καθώς αν η off-shore εταιρεία που του νοικιάζει το σπίτι παλάτι όπου διαμένει συνδέεται με τον ίδιο».

Το ερώτημα είναι αν και όταν φτάσει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα αρθεί η ασυλία του Πάνου Καμμένου για να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά…

newsit

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr