Καμμένος για Κοτζιά: «Βρήκε την ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας...»
Www.true.gr

Καμμένος για Κοτζιά: «Βρήκε την ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας…»

Η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο των και πρώην κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά καλά κρατεί. Μάλιστα, όπως φαίνεται οξύνεται.

Μάλιστα, αυτή τη φορά επανέρχεται ο Πάνος Καμμένος. «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή τα σμέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας: «Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Ας σημειωθεί, πως αφορμή για τη νέα επίθεση από τον πρώην υπουργό Άμυνας, στάθηκε η συνέντευξη του Νίκου Κοτζιάς στην εφημερίδα Real News, όπου αναφέρει πως οι κινήσεις της κυβέρνησης για να επιτευχθεί συμφωνία με την πΓΔΜ ήταν σε γνώση του κ. Καμμένου.


«Όλα τα ήξερε. Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή. Επιπλέον είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα», σημειώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Νίκος Κοτζιάς.


 

 

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr