Καμμένος χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα
Www.true.gr

Καμμένος χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα

Επιβεβαιώνει ο Νίκος Βούτσης τις πληροφορίες ότι ο Πάνος Καμμένος μένει… χωρίς ΚΟ. Με ομόφωνη απόφαση αρνητική η εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τον αριθμό των βουλευτών. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το… χειρότερο δυνατό σενάριο για τον πρώην υπουργό Άμυνας που μέσα σε λίγες εβδομάδες εκτός από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας χάνει και την Κοινοβουλευτική του Ομάδα! Αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος «μετρά» έξι βουλευτές, μεταξύ αυτών όμως και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος και έχει δηλώσει πως θα παραιτηθεί.

Αν αυτό συμβεί, η έδρα «πηγαίνει» στον κ. Κουίκ, ο οποίος ωστόσο είναι υπουργός της κυβέρνησης και άρα… εκτός ΑΝΕΛ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρωτοκολλήθηκε στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, 07.02.2019, η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής που είναι ομόφωνα αρνητική αναφορικά με την σύσταση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.


Αναφέρει συγκεκριμένα πως πρέπει και οι 5 βουλευτές να είναι από το ίδιο κόμμα με το οποίο εξελέγησαν. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά οι ΑΝΕΛ διαλύονται κοινοβουλευτικά, καθώς ο Αριστείδης Φωκάς, που αποτελεί τον πέμπτο βουλευτή του κόμματος του Πάνου Καμμένου είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και όχι με τους ΑΝΕΛ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr