Κάμερα Ασφαλείας, Καταγράφει Υδραυλικό που Αυvαvίζεται στο Δωμάτιο Πελάτη, με τα Αξεσουάρ της Γυναίκα του

Υδραυλικός περίπτωση: Ένα τρομαγμένο ζευγάρι ζητάει να γίνει αλλαγή σε ένα κομμάτι του νόμου, όταν ένας ανώμαλος υδραυλικός πιάστηκε να αυνανίζεται δίπλα στο κρεβάτι τους.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στους ιδιοκτήτες του σπιτιού John White, 40 ετών, και στη σύζυγό του, πως ο δράστης Leslie Burton δεν μπορεί να κατηγορηθεί, παρά το γεγονός ότι πιάστηκε από την κάμερα ασφαλείας.

Ο δράστης, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του John, βρισκόταν στο σπίτι τους για να φτιάξει ένα λέβητα.

Αλλά όταν ο John βγήκε για 15 λεπτά, ώστε να αγοράσει ένα σάντουιτς, έλαβε μήνυμα στο τηλέφωνό του, πως κάποιος είχε ανέβει στην κρεβατοκάμαρα.

Η ειδοποίηση ήρθε από το σύστημα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει για να προσέχει τις κόρες του, ηλικίας πέντε και οκτώ, πριν τον ύπνο.

Το βίντεο δείχνει τον Leslie, 40 ετών, να παίρνει μέσα από ένα ντουλάπι ένα δονητή και να κατεβάζει το παντελόνι του.

Νιώθουμε πως παραβίασαν το σπίτι!

Ο έγγαμος πατέρας τριών παιδιών, πηγαίνει έπειτα στο μπάνιο και κάποια στιγμή επιστρέφει στο κομοδίνο για να ψάξει άλλο συρτάρι.

Η αστυνομία, που συνέλαβε τον Λέσλι μια εβδομάδα μετά την επίθεσή, είπε στον John ότι δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν για κάτι, αφού δεν υπάρχουν κατηγορίες από άποψη νομοθεσίας.

Ο Λέσλι δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αποτρόπαια δημόσια ευπρέπεια, αφού το συμβάν έγινε μέσα σε ένα σπίτι και κανείς δεν τον είδε, είπε ο John.

Ο υδραυλικός επίσης, δεν βρισκόταν παράνομα στο σπίτι, αφού τον είχαν ήδη προσκαλέσει στην ιδιοκτησία για να φτιάξει το λέβητα.

Θα μπορούσε να είχε κατηγορηθεί για διάρρηξη και την κλοπή ενός λιπαντικού σωλήνα από ένα συρτάρι, ωστόσο οι εισαγγελείς λένε, πως η συγκεκριμένη απώλεια δεν δικαιολογεί το κόστος μιας δίκης.

Ο Λέσλι, δεν θα αντιμετωπίσει καμία ποινή ή περαιτέρω ενέργειες.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk