Το καλύτερο Photoshop του Twitter: Ο Τζώρτζης έγινε… Λάκης Φουρτουνάκης και θα σε κάνει να Κλάψεις από τα γέλια

Τελικά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με το φετινό καστ του MasterChef απ’ όσα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Μετά τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη που κατά καιρούς έχει αναφερθεί από τους συμπαίκτες του ως Κατακουζηνός, μετά τον Τιμολέοντα που έχει παρόμοια στοιχεία ορκισμένης παράνοιας με την καθαριότητα, την τάξη και την ανάγνωση συγγραμάτων είχαμε πετύχει και τον Σάββα σε ρόλο Ελένης Βλαχάκη να φωνάζει την πιο γνωστή φράση της αγαπημένης κωμικής σειράς.

Μετά την αποψινή όμως επικράτηση του Τζώρτζη επί του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη στη δοκιμασία αντιγραφής γλυκού και το πάρτι κακίας και φτυαριού που έβγαλε ο πρώτος, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία, επεξεργασμένη στο photoshop, μίας εκ των καλύτερων και πιο αστείων εμπνεύσεων που έχουμε δει ποτέ.


Ο Τζώρτζης μπαίνει και αυτός μέσα στο σπίτι του Αμαρουσίου και παρουσιάζει το γλυκό του με την μορφή του πιο αγαπημένου γκσετ της σειράς, του Κρητικού χασάπη Λάκη Φορτουνάκη. O άγνωστος καλλιτέχνης είχε τεράστια έμπνευση και φοβερό χρονισμό στην παρουσίαση της «φωτοσοπιάς» του.

Δείτε την και προσπαθείστε να μας πείσετε ότι δεν γελάσατε μέχρι δακρύων.

ΠΗΓΗ