Καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018 το βίντεο «Greece: 365-Day Destination» του ΕΟΤ
Www.true.gr

Καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018 το βίντεο «Greece: 365-Day Destination» του ΕΟΤ

Απέσπασε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με περίπου διπλάσιους ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα

Το πολυβραβευμένο σποτάκι «Greece: 365-Day Destination» του ΕΟΤ αναδείχθηκε μεταξύ 29 υποψηφιότητων, ως η καλύτερη τουριστική ταινία του πλανήτη για το 2018.

Ειδικότερα, κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με σχεδόν διπλάσιους ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα και απέσπασε το πρώτο βραβείο People’s Choice Award- World’ s Best Tourism Film 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).


Το εν λόγω βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ο δημιουργός του σποτ Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και η προϊσταμένη υπηρεσίας του ΕΟΤ Αυστρίας Ελένη Μελιτά, σε ειδική τελετή απονομής στη Βιέννη.

H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον πλανήτη, αποσκοπώντας στην προώθηση της αριστείας μεταξύ των καλύτερων ταινιών οι οποίες παράγονται προκειμένου να προάγουν έναν προορισμό ή ένα τουριστικό προϊόν.


Δείτε το βίντεο του ΕΟΤ που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό καλύτερης τουριστικής ταινίας για το 2018:

Πηγή : newside.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr