Κάλπες με Βαλεντίνο ή Καρνάβαλο: Πότε κλείδωσαν οι εκλογές 2019- Το σχέδιο Τσίπρα
Www.true.gr

Κάλπες με Βαλεντίνο ή Καρνάβαλο: Πότε κλείδωσαν οι εκλογές 2019- Το σχέδιο Τσίπρα

Πότε κλείδωσαν οι Εκλογές 2019 και ποιο το σατανικό σχέδιο Τσίπρα για να απειλήσει Κυριάκο Μητσοτάκη και Σταύρο Θεοδωράκη;

Τσίπρας – Μητσοτάκης αντήλλαξαν, επί δυόμισι ώρες βαριές εκφράσεις και εκτόξευσαν αλληλοκατηγορίες για την οικονομία και τους φόρους, τις συντάξεις και τα επιδόματα, το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα fake news και τις αντισυγκεντρώσεις, αλλά και το «παλαιό» και το «νέο» στην εγχώρια πολιτική ζωή.

Προανάκρουσμα της πολωτικής ατμόσφαιρας μέσα στην οποία μέλλει να διεξαχθούν οι επερχόμενες κάλπες απoτέλεσε η «σκληρή» κοινοβουλευτική μονομαχία που είχαν την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με εκατέρωθεν ισχυρές δόσεις από σκληρό «πολιτικό ροκ» και σε ξεκάθαρα προεκλογικό πολιτικό φόντο, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη ένταση και εφ΄ όλης της ύλης. Αντήλλαξαν βαριές εκφράσεις και εκτόξευσαν αλληλοκατηγορίες επί δυόμισι ώρες για την οικονομία και τους φόρους, το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα fake news και τις αντισυγκεντρώσεις, αλλά και το ποιος εκφράζει το «παλαιό» και το «νέο» στην εγχώρια πολιτική ζωή.Ο κ. Μητσοτάκης πέταξε για μια ακόμη φορά το γάντι των εκλογών, καλώντας τον κ. Τσίπρα να τις προκηρύξει πριν να πάει για κύρωση στη Βουλή τη Συνθήκη με τη σκοπιανή κυβέρνηση, που βρίσκει αντίθετη τη μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού. Ο κ. Τσίπρας χωρίς να αναφερθεί αυτή τη φορά στον χρόνο των εκλογών προκάλεσε με τη σειρά του τον αρχηγό της ΝΔ να υποβάλει νέα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Το σατανικό σχέδιο Τσίπρα για τις εκλογές 2019Σύμφωνα με πληροφορίες του Δήμου Βερύκιου, ο Τσίπρας γνωρίζει ότι ο Στάυρος Θεοδωράκης σκοπεύει να μην ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών γιατί τα έχει βρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι έχει αποφασίσει να μην φέρει ο ίδιος τη συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, αλλά να προκαλέσει πρόωρες εκλογές 2019 για Εθνικό ζήτημα. Πιθανότερες ημερομηνίες η Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τον Βαλεντίνο, ή η Κυριακή 10 Μαρτίου, αμέσως μετά το καρναβάλι.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τσίπρας θα πετάξει την «καυτή πατάτα» στη ΝΔ που θα πρέπει να ψηφίσει τη συμφωνία αν εκλεγεί στις εκλογές, αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλες τις παγκόσμιες Μεγάλες Δυνάμεις που στηρίζουν τη συμφωνία.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr