Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι – «Μια με μαύρα μου έριξε κάτι»

Σε εκπομπή του Mega μίλησε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 34χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα και κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.

Όπως ανέφερε ο Πάρης Μπουλές: «Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με τα όσα είπε η άτυχη 34χρονη σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουλές ανέφερε: «Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan: