Το Ακατάλληλο Νούμερο στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ που έκανε τους Κριτές Κόκκινους από Ντροπή. Προσέξτε που Βάζει το Στόμα του...
Www.true.gr

Το Ακατάλληλο Νούμερο στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ που έκανε τους Κριτές Κόκκινους από Ντροπή. Προσέξτε που Βάζει το Στόμα του…

Το κορυφαίο ζευγάρι παγοδρομίας από τον Καναδά, έπρεπε να αλλάξει την παράστασή τους για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, αφού κρίθηκε πολύ παρακινδυνευμένη μόλις λίγες εβδομάδες πριν.

Η Tessa Virtue και ο Scott Moir, αναπροσάρμοσαν την ριψοκίνδυνη παράστασή τους του προγράμματος Moulin Rouge, που κυριάρχησε τον Ιανουάριο στο Καναδικό Εθνικό Πατινάζ του 2018.

«Αυτό που έφταιγε στην πραγματικότητα, ήταν ότι όταν σταματούσαν και κοιτούσαν το βίντεο, δεν ήταν αισθητικά τόσο ωραίο από μια θέση, έτσι θελήσαμε να το αλλάξουμε, να το κάνουμε λίγο καλύτερο», είπε ο Moir στο The Canadian Press.

Όταν η Virtue γλιστρούσε πίσω στους ώμους του Moir, κάλυπτε το πρόσωπο του παρτενέρ της με το κάτω μέρος του σώματός της, κάνοντας το όλο πολύ άβολο. Η αισθησιακή κίνηση τελειώνει με την Virtue να επιστρέφει πίσω στον πάγο.Ο Moir είχε πει την κίνηση «εκδηλωτική», όπως η Virtue υποστήριζε ότι ολόκληρο το πρόγραμμά τους προοριζόταν να είναι πολύ «έντονο».

«Θέλαμε να κάνουμε μια διαφορετική παράσταση που να δίνει την αίσθηση της σεξουαλικότητας», δήλωσε η Virtue στα πρωταθλήματα του Βανκούβερ, σύμφωνα με τον Καναδικό Τύπο.

Η Virtue είχε αποκαλέσει την παράσταση ακόμα και «πορνό» κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων. Στην αναβαθμισμένη έκδοση της παράστασης, η στιγμή που την κρατάει στους ώμους του διαρκεί για μικρότερο χρονικό διάστημα.

https://vimeo.com/255147818Ο Moir ισχυρίστηκε ότι η κίνηση δεν άλλαξε για να παρακαλέσει τους χορηγούς ή τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, αλλά για να δώσει στο ζευγάρι την ευκαιρία να πάρουν και δεύτερο χρυσό μετάλλιο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr