Καλαμπάκα: Παππούς «τούρμπο» έκανε"τρελίτσες" σε αυτοκίνητο πρωί πρωί με αλλοδαπή σε πάρκινγκ
Www.true.gr

Καλαμπάκα: Παππούς «τούρμπο» έκανε»τρελίτσες» σε αυτοκίνητο πρωί πρωί με αλλοδαπή σε πάρκινγκ

Το έλεγαν ακόμα τα… κότσια ενός ηλικιωμένου, ο οποίος επιδόθηκε πρωί πρωί σε καυτές περιπτύξεις με τη φίλη του μέσα σε αυτοκίνητο, σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλαμπάκα! Αδιαφορώντας για τις υψηλές θερμοκρασίες και τον κίνδυνο να βγει από τις λαμαρίνες σαν… ψητό κοτόπουλο, ο… αρκετών «Μαΐων» Τρικαλινός είχε δώσει ραντεβού με μια χυμώδη αλλοδαπή για να συνευρεθούν ερωτικά!

Άγνωστο γιατί, έδωσαν ραντεβού το πρωί της Τετάρτης στο δημοτικό πάρκινγκ της Καλαμπάκας και το έκαναν μέσα στο Ι.Χ., κάτω από το εκτυφλωτικό και καυτό φως του ήλιου. Το… ακατάλληλο θέαμα εκτυλίχθηκε σε κοινή θέα, γιατί τους έβλεπε όποιος πήγαινε να πάρει ή να αφήσει το όχημά του!


Κάποιοι περαστικοί ενοχλήθηκαν και, όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα tameteora.gr, το παράνομο ζευγάρι μετά τις φωνές των περαστικών ντύθηκε και έφυγε σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Όπως είπαν, τους κοίταξαν με ύφος απαξιωτικό και χωρίς να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη, πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν αφήνοντας άναυδους πίσω τους όσους τους είχαν δει.

Δεν είναι λίγα τα παράνομα -ή όχι- ζευγάρια που προτιμούν να συνευρίσκονται σε χώρους εκτός σπιτιού, με το αυτοκίνητο να έχει την τιμητική του. Όμως, αυτό συνήθως γίνεται βραδινές ώρες για να έχουν την ησυχία τους και να πηγαίνουν σε μέρη πιο ερημικά και όχι σε χώρους στάθμευσης, όπου κάθε λεπτό πηγαινοέρχονται άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους.

Πηγή «espresso»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr