Αυτός ο φίλαθλος του ποδοσφαίρου είχε ετοιμάσει την πιο ρομαντική μέρα για την σύντροφό του και την πρόταση γάμου που θα της έκανε. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η γυναίκα φαίνεται να του είπε όχι και με φανερή αμηχανία να έσκυψε το κεφάλι της και να απέφυγε τη συζήτηση.

Η πρόταση γάμου δεν είχε την κατάληξη που περίμενε

Η πρόταση γάμου δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη και ο φίλαθλος έφυγε εμφανώς αμήχανος.
Πολλές φορές για να γίνει μια πρόταση γάμου, ο εκάστοτε σύντροφος επιλέγει μια σημαντική στιγμή και μάλιστα σε δημόσιο χώρο για να μοιραστεί με πολύ κόσμο τη χαρά του. Συνήθως η απάντηση είναι «ναι», το ζευγάρι δίνει ένα ωραίο φιλί και μια αγκαλιά και οι γύρω χειροκροτούν.

Κάτι τέτοιο περίμενε ότι θα συμβεί και ένας φίλαθλος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ζενίτ και την Παρτίζαν, για το Σούπερ Καπ της VTB League. Τι γίνεται όμως όταν αυτό δεν πάει… καθόλου καλά; Ο νεαρός αποφάσισε να ζητήσει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί στο τάιμ άουτ. Οι κάμερες απαθανάτισαν τη στιγμή και όλα προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη της αίθουσας.

Ο φίλαθλος γονάτισε και της άνοιξε το κουτάκι με το δαχτυλίδι. Όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς -όπως φάνηκε από την αντίδραση της κοπέλας- η απάντηση ήταν αρνητική. Στην συνέχεια, εμφανώς αμήχανος πήρε το δαχτυλίδι κι έφυγε ενώ εκείνη κρατούσε το κεφάλι της και έκρυβε το πρόσωπό της.