Καϊλή: Προσβλητικό να πάει για Νόμπελ Ειρήνης πρωθυπουργός που στηρίζει το αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο
Www.true.gr

Καϊλή: Προσβλητικό να πάει για Νόμπελ Ειρήνης πρωθυπουργός που στηρίζει το αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο

Την αντίδραση της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή προκάλεσε η κίνηση του επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Udo Bullmann, να προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης.

«Είναι προσβλητικό να προτείνεται για Νόμπελ Ειρήνης ο μόνος Πρωθυπουργός Ευρωπαϊκής χώρας που στηρίζει απροκάλυπτα το αυταρχικό και αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο, εκθέτοντας τους προοδευτικούς χειροκροτητές του στην Ευρώπη», σχολιάζει η Εύα Καϊλη και καλεί τον επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, να απαντήσει τι σημαίνει οι «προοδευτικές δυνάμεις» στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κάθετα αντίθετο σε αυτήν μαζί με το 80% των Ελλήνων που ο Τσίπρας χαρακτήρισε «ακροδεξιούς και λαϊκιστές».


Επίσης, ζήτησε από τον κ. Μπούλμαν να σεβαστεί τον Ελληνικό λαό στις ανακοινώσεις του και εφόσον στηρίζει ο ίδιος «αυτή την απαράδεκτη Συμφωνία», να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος την ονομασία «Μακεδονία» και να την αντικαταστήσει με την ονομασία με τον γεωγραφικό προσδιορισμό.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr