Η καυτή πατάτα: Η απόφαση της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους στις εκκλησίες
Www.true.gr

Η καυτή πατάτα: Η απόφαση της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους στις εκκλησίες

Ο κλοιός σφίγγει για τους ανεμβολίαστους από τις 13 Σεπτεμβρίου οπότε και τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα δημόσιας υγείας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Στόχος είναι η διασφάλιση μιας ομαλής και ασφαλούς επιστροφής στην κανονικότητα και η διασφάλιση του συστήματος υγείας.

Στο καθεστώς τής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μπαίνουν και οι ιδιώτες γιατροί και οι φαρμακοποιοί, σε διαφορετική περίπτωση θα προβλέπονται πρόστιμα. Μάλιστα, ο έλεγχος θα γίνεται μέσω Μητρώου Εμβολίων. Ειδικότερα, το θέμα της επέκτασης της υποχρωτικότητας και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες απασχολεί πολύ τα κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλήρης έγκριση του εμβολίου της Pfizer από τον οργανισμό φαρμάκων των ΗΠΑ στερεί κάθε επιχείρημα για την επικινδυνότητα του εμβολίου και αυτό ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω υποχρεωτικότητα.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο στρατό – και όσων καταταγούν για να υπηρετήσουν την πατρίδα, αλλά και γενικότερα στους ένστολους. Σχετικά με την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν στο ΕΣΥ από πιθανές αναστολές, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γίνει από τις εξής πηγές:

1. Αναδιάταξη προσωπικού.
2. Χρήση ιδιωτικών υπηρεσιών.
3. Πρόσληψη με 3μηνες συμβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ό,τι ισχύει μέχρι σήμερα θα ισχύει και στο μέλλον, στο χώρο της Εκκλησίας. Ειδικότερα, οι πιστοί θα προσέρχονται με τη μάσκα στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας και ο αριθμός των πιστών, που θα μπαίνουν σε αυτόν, θα ορίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του ναού.

πηγη: instanews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr