Καφενείο "Αλέξης Τζίπρας": Οι "στοιχειωμένες" κούκλες τα Περίεργα Καθίσματα και η επιγραφή όλο Νόημα
Www.true.gr

Καφενείο «Αλέξης Τζίπρας»: Οι «στοιχειωμένες» κούκλες τα Περίεργα Καθίσματα και η επιγραφή όλο Νόημα

H επιγραφή γράφει «Αλέξης Τζίπρας» και μαγνητίζει τα βλέμματα. Το ζευγάρι ήρθε από τη Γερμανία και εγκαταστάθηκε στο χωριό Θολό της Ηλείας…


Ένα… περίεργο καφενείο – παντοπωλείο – μουσείο έφτιαξε ένα ζευγάρι Γερμανών, που ήρθε για διακοπές και εγκαταστάθηκε στο χωριό Θολό της Ηλείας.

Πρόκειται για καφενείο με το όνομα του πρωθυπουργού το οποίο έχει…Γερμανική υπογραφή και προφορά (Τζίπρας).

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει «ανατριχιαστικό» και σαν στοιχειωμένο, αλλά σύντομα καταλαβαίνεις με μια πιο προσεκτική ματιά το μεράκι που ρίχνουν οι ιδιοκτήτες του.


Συχνά αλλάζουν τις κούκλες, που μοιάζουν σαν πραγματικοί άνθρωποι και τραβούν την προσοχή ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι παρατηρητικοί.

Πατίνια, σαμάρια, ταμπέλες, παλιά τηλέφωνα, φυσούνες, κούνιες, κασέλες, μπαούλα, μπουκάλια, βαρέλια, σκάφες, παλιά παιχνίδια, ρόδες από κάρα, τηλεοράσεις, laptop, ραδιόφωνα, παλιές καρέκλες,  γιαταγάνια και κορνίζες με παλιές φωτογραφίες άλλων εποχών και άλλα πολλά σε αυτό το ιδιότυπο μουσείο.


Τα υλικά με τα οποία έχει χτίσει αυτό το απόκοσμο θέαμα παραμυθιού, τα βρήκε στα σκουπίδια και τα μετέτρεψε σε ρούχα και αντικείμενα ενός κόσμου τον οποίο βάφτισε με το όνομά της και το όνομά του συζύγου της.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr