«Καφέ της Χαράς» : Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου
Www.true.gr

«Καφέ της Χαράς» : Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου

Μεγάλες αποκαλύψεις για το remake του «Καφέ της Χαράς» έκανε η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Ρένια Λουιζίδου.

Η γνωστή ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης (09/01) βρέθηκε στο «The 2night Show» και μίλησε και την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς το «Καφέ της Χαράς» και την απόφασή της να πει το μεγάλο «ναι» στον Χάρη Ρώμα.

«Δεν είμαι γενικά υπέρ των remake» παραδέχθηκε, αρχικά, η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1. «Εκτός και αν υπάρχει όμως μια ιδέα, όπως στην περίπτωση του Καφέ. Η ιδέα που είχε να κάνει με τα δυο παιδιά μας, την Βάλια και τον Μανωλάκη που και οι δυο ασχολούνται με την υποκριτική το 2020. Θα μπορούσαν, λοιπόν, αυτά τα δυο παιδιά, που είχαν από τότε ένα φλερτ παιδικό, να δώσουν ένα δεύτερο κύκλο στο σίριαλ που να έχει πια άξονα αυτούς τους δύο και εμάς γύρω τους. Αυτό εμένα μου φαίνεται μια ιδέα» πρόσθεσε.

Δείτε στην gallery τι αποκάλυψε:

«Μετά από τρία χρόνια, που είχε κρατήσει την πρώτη φορά, δημιουργήθηκαν σχέσεις και δεσμοί» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.
Και συνέχισε: «Βρισκόμασταν κάθε τόσο χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη ή κάποιος που να μην είχα δει καθόλου μέχρι τα νέα γυρίσματα».

«Ακόμα και τα παιδιά τα είχα δει» σημείωσε, επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός.
Όσον αφορά τη δική της συμμετοχή στο νέο κύκλο, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως δεν θα παίξει σε όλα τα επεισόδια.

«Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Θα αφήσω δηλαδή τη Βάλια στο χωριό και θα φύγω, αποφασισμένη πως δεν μπορώ εκεί με τίποτα, αλλά αυτό που συμβαίνει με την Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων που… είναι, όμως, πολύ ετερώνυμα» είπε.

Πηγή : newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr