Καμπουράκης: Ζητώ συγνώμη – Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν
Www.true.gr

Καμπουράκης: Ζητώ συγνώμη – Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν

Ο Δημήτρης Καμπουράκη ζήτησε συγγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για την επιλογή του να εμφανιστεί με μαύρα γυαλιά ηλίου στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» μια εβδομάδα με τη χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

«Ζητώ συγνώμη, δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω κανέναν με τον πρωινό τηλεοπτικό μου αυτοσαρκασμό με τα γυαλιά. Έκανα μια σοβαρή επέμβαση στο μάτι, γράφτηκαν και ακούστηκαν υπερβολές για την εγχείρηση και αυτό θέλησα –ανεπιτυχώς- να διακωμωδήσω. Εγώ παρέσυρα και τον Τάκη Χατζή. Τριάντα χρόνια στην δημοσιογραφία, δεν νομίζω ότι έχω δείξει δείγματα ρατσισμού απέναντι σε συνανθρώπους μου που έχουν προβλήματα όρασης ή άλλου είδους αναπηρίες. Ίσα-ίσα στέκομαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα τους εναντίον των προκαταλήψεων και των στερεότυπων που τους καταδυναστεύουν. Αν η αποτυχημένη πλάκα μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, ζητώ και πάλι συγνώμη. Θα υπάρξει φυσικά επανόρθωση και από την εκπομπή», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/capture_11.jpg


Συγνώμη ζήτησε μέσω twitter και ο Τάκης Χατζής. «Ειλικρινά ζητάω συγνώμη. Απλώς ο Δημήτρης έκανε μια επέμβαση στο μάτι και γι’ αυτό έβαλε τα μαύρα γυαλιά αυτοσαρκαζόμενος. Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε κάποιον και πόσο μάλιστα τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης. Συγνώμη εάν κάποιοι το εξέλαβαν διαφορετικά».

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-04/capture_12.jpg

ΠΗΓΗ www.prototupo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr