Kάθε μέρα αυτό το ζευγάρι έμπαινε για πολλές ώρες μέσα στο σιλό αλλα κανείς ΔΕΝ ήξερε τον λόγο. Όταν όμως έμαθαν ΤΙ έκαναν κανείς ΔΕΝ πίστευε στα μάτια του...
Www.true.gr

Kάθε μέρα αυτό το ζευγάρι έμπαινε για πολλές ώρες μέσα στο σιλό αλλα κανείς ΔΕΝ ήξερε τον λόγο. Όταν όμως έμαθαν ΤΙ έκαναν κανείς ΔΕΝ πίστευε στα μάτια του…

Ι ΈΈνα παντρεμένο ζευγάρι «ξεγλιστρά» σ ‘αυτό το σιλό κάθε μέρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πίστευαν τι κάνουν εκεί.

Όταν ο Christoph και η Shauna συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν, ο Christoph είχε ήδη ένα παλιό σιλό σιτηρών που χρησιμοποιούσε ως υπόστεγο στην αυλή.

Αλλά ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Christoph, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ήθελε να κάνει πολύ περισσότερα με αυτό. Αφού παντρεύτηκαν, το ζευγάρι αποφάσισε να μετατρέψει το σιλό στο πρώτο σπίτι τους.

Το πρώτο βήμα ήταν να μετακινήσουμε το σιλό έτσι ώστε να χτιστεί κάτω από αυτό ένα κατάλληλο θεμέλιο. Μόλις τοποθετήθηκε στερεά θεμελίωση, μερικά παράθυρα προστέθηκαν και ένας δεύτερος όροφος χτίστηκε μέσα για να μεγιστοποιηθεί ο εσωτερικός χώρος.

«Έπρεπε να μειώσουμε αρκετά τα πραγματά μας για να μείνουμε εδώ», εξήγησε η Shauna. Το σιλό μπορεί να μην φαίνεται τόσο εντυπωσιακό εξωτερικά, αλλά το εσωτερικό είναι μια εντυπωσιακή απεικόνιση μοντέρνου σχεδιασμού.
Οι χώροι του καθιστικού και τραπεζαρίας βρίσκονται στο ισόγειο. Όλα τα έπιπλα και τα ντουλάπια προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στο μοναδικό σχήμα. Αυτό επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση του χώρου.




Ένα πολύ μικρό και μινιμαλιστικό μπάνιο είναι κρυμμένο σε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι. Η πόρτα του μπάνιου χρησιμεύει επίσης ως ράφι αποθήκευσης. Επειδή ο χώρος επιφάνειας του σιλό είναι μόνο περίπου 180 τετραγωνικά, κάθε τελευταίο εκατοστό πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά.
Ο δεύτερος όροφος είναι περίπου 60% το μέγεθος του ισογείου. Εκεί είναι το υπνοδωμάτιο και, όπως και στο ισόγειο, όλα τα έπιπλα είναι προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν στο στρογγυλό χώρο.

Έξω υπάρχει επίσης ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό – ένα υπαίθριο ντους! Ένας ψηλός τοίχος γύρω του εξασφαλίζει ότι οι γείτονες δεν θα βλέπουν.

Αυτό το βίντεο προσφέρει μια εικονική περιήγηση σε αυτό το πολύ μοναδικό σπίτι:

Ο Christoph και ο Shauna αγαπούν το τρελό σπίτι τους και απολαμβάνουν την ελευθερία που προέρχεται από το ότι δεν περιβάλλεται από την ακαταστασία των υλικών πραγμάτων. Αλλά πάνω απ ‘όλα εκτιμούν πως το μοναδικό σπίτι τους έχει φέρει πιο κοντά – τελικά, πρέπει να πηγαίνουν αρκετά καλά αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο!
Credit: cleverly.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr