Ηβη Γόντικα: Ποια είναι η κομψή πεθερά του Μητσοτάκη που παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του [εικόνες]

Ελάχιστα πρόσωπα, η οικογένεια και τρεις στενοί παιδικοί φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσαν το «παρών» στην ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη, συνόδευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο. Μετά τις φορτισμένες συναισθηματικά χθεσινές στιγμές, τα τρία παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη με το χαμόγελο στο πρόσωπό τους παρακολούθησαν τον πατέρα τους να ορκίζεται.

Εκεί βρέθηκαν και οι τρεις αδελφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αλλά και η μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Ηβη Γόντικα. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι η κυρία στα μαύρα.


Αριστερά η Ηβη Γόντικα, πεθερά του πρωθυπουργού, δεξιά η Μελίνα Τραυλού

Επίσης, στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι στενοί του συνεργάτες Κωνσταντίνος Ζούλας, Στέλιος Πέτσας ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ανιψιός του (γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη) Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος θα αναλάβει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, η συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη και ο σύμβουλός του Γιώργος Γεραπετρίτης. Εκεί βρέθηκαν ακόμη τρεις παιδικοί φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Από αριστερά: Ηβη Γόντικα, Μελίνα Τραυλού, Κατερίνα Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη. Στην πίσω σειρά δεξιά ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη Πασκάλ Γκουρντέν και δίπλα του η επί χρόνια γραμματέας της Μαρίκας Μητσοτάκη, Πωλίνα Καλούδη

Ηβη Γόντικα

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει ανεβάσει αρκετές φορές στα social media φωτογραφίες με τη μητέρα της, κυρίως από τα παιδικά της χρόνια. Η κυρία Γόντικα με τον πατέρα της Μαρέβας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο ιατρική. Να σημειωθεί ότι η κυρία Γόντικα είναι εξαδέλφη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Στάθη, ενός εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΚ.

πηγη: iefimerida.gr