Όλοι Κοιτούσαν την Πυρκαγιά όταν Είδαν έναν Άντρα να Τρέχει Ουρλιάζοντας. Το Βίντεο θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

Όλοι Κοιτούσαν την Πυρκαγιά όταν Είδαν έναν Άντρα να Τρέχει Ουρλιάζοντας. Το Βίντεο θα σας Σοκάρει.

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας εργαζόμενος μετατράπηκε σε ανθρώπινη φλεγόμενη μπάλα, αφού γύρισε πίσω σε εργοστάσιο στην ανατολική Κίνα για να πάρει το τηλέφωνό του.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι χρησιμοποιήσαν ένα πυροσβεστήρα προς τον φλεγόμενο άντρα και ζήτησαν την άμεση εξυπηρέτηση ασθενοφόρου. Έχει αναφερθεί, ότι εξακολουθεί να παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2017/12/12/5574834205768041718/640x360_MP4_5574834205768041718.mp4Τα ντοκουμέντα στο βίντεο, δείχνουν ότι ένα εργοστάσιο στο Ningbo της επαρχίας Zhejiang ξέσπασε σε φλόγες το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια εταιρεία παραγωγής ναργιλέ στην Κίνα. Η αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη.

Ένας εργάτης κατακλύστηκε από τις φλόγες καθώς έσπευσε προς το φλεγόμενο εργοστάσιο. Τρέχει με σκισμένα ρούχα, ενώ οι συνάδελφοί του προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά από πάνω του.Επιβεβαιώθηκε ότι η πυρκαγιά τερματίστηκε μετά από δύο ώρες. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος στάλθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Αναρρώνει τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Η εταιρεία παραγωγής ναργιλέ της Κίνας είπε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος ήταν ένας από τους πρώτους που εκκενώθηκε, αλλά επέστρεψε για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr