Ηθοποιός από την ταινία Godfather υποστηρίζει πως η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε από τον Robert Kennedy
Www.true.gr

Ηθοποιός από την ταινία Godfather υποστηρίζει πως η Marilyn Monroe δολοφονήθηκε από τον Robert Kennedy

Ο ηθοποιός Giann Russo από την ταινία Godfather δηλώνει πως γνωρίζει ποιος σκότωσε το είδωλο του χόλυγουντ Marilyn Monroe. Υποστηρίζει πως στην ηλικία των 16 είχε δεσμό μαζί της και πως δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, της αλλά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

Ο 75χρονος ηθοποιός γνωστός από τον ρόλο του χαρακτήρα Carlo Rizzi από την ταινία Godfather υποστηρίζει ότι πίσω από την δολοφονία του ειδώλου κρύβεται ο Robert Kennedy, ο οποίος σκηνοθέτησε τον θάνατο της καθώς δεν ήθελε να βγει στην δημοσιότητα η σχέση του ίδιου αλλά και του John F. Kennedy’s μαζί της.

«Έπρεπε να είναι ο Bobby. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να την σκοτώσει. Το κοινό της τη λάτρευε. Δώσε της μερικά ποτά και χάπια και ήταν η καρδιά των πάρτυ»

«Είχα δεσμό με την Marilyn για χρόνια, όταν ακόμα ήμουν 16 και αυτή ήταν 33. Ήταν η καλύτερη ερωμένη που είχα ποτέ. Ήθελε πάντα να είσαι χαρούμενος»

Είχε φωτογραφία που ήταν μαζί, μέχρι και τρεις μέρες πριν από τον θάνατο της.


Τραβήχτηκε τρεις μέρες πριν το θάνατο της από από την υποτιθέμενη υπερβολική δόση

Σκηνές από την ταινία Godfather

Ο ηθοποιός Gianni Russo

Στο βιβλίο του Rysso όπου αποκαλύπτεται η ζωή του ηθοποιού στο χόλυγουντ γράφει ο αρχηγός της μαφίας Sam Giancana κυνηγούσε την Monroe καθώς ήθελε να φτάσει να εκβιάσει τον τότε πρόεδρο John Kennedy. Ωστόσο το σχέδιο του δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει καρπούς εξαιτίας του θανάτου της Monroe. H Marilyn είχε μάθει για αυτό το σχέδιο και απειλούσε να βγει στην δημοσιότητα. Όταν έμαθε για αυτό ο Robert Kennedy σχεδίασε τον θάνατο της άτυχης ηθοποιού για να το αποτρέψει, σύμφωνα με τον Gianni Russo.


«Ένας τύπος γνωστός με το ψευδώνυμο Γιατρός ήταν ο πραγματικός δολοφόνος. Της έβαλε φυσαλίδες αέρα στις αρτηρίες με μια σύριγγα και πέθανε από εμβολισμό, αλλά έμοιαζε με θάνατο από ναρκωτικά».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr