Ήθελε να βγάλει μια Selfie δίπλα από το κινούμενο Τρένο. Δυστυχώς αυτό ήταν και το Μοιραίο του Λάθος. (Σκληρές Εικόνες)
Www.true.gr

Ήθελε να βγάλει μια Selfie δίπλα από το κινούμενο Τρένο. Δυστυχώς αυτό ήταν και το Μοιραίο του Λάθος. (Σκληρές Εικόνες)

Ένας 25χρονος άνδρας, αποφάσισε ότι η λήψη της καλύτερης δυνατής αξίζει περισσότερο από τη ζωή του. Ο άνδρας από την πόλη Warangal στη νότια Ινδία, ήταν στις ράγες μαζί με μερικούς φίλους του όταν συνέβη το ατύχημα.

Ενώ προσπαθούσε να τραβήξει την «τέλεια selfie» χτυπήθηκε από ένα τρένο το οποίο πλησίαζε από πίσω του. Ο άνθρωπος, ο οποίος ονομάζεται Siva, είναι εκπαιδευτής γυμναστικής.

Επέζησε με θαυμαστό τρόπο από το σοκαριστικό ατύχημα, που καταγράφηκε σε πλάνα. Ο Siva μπορεί να έχει επιβιώσει από το ατύχημα αλλά είχε κρατείται βάσει νόμων για τους σιδηροδρόμους.

Οι αρχές των σιδηροδρόμων περιέγραψαν το περιστατικό ως απερίσκεπτο και απρόσεκτο. Το βίντεο δείχνει τον άντρα να στέκεται στο προσκήνιο ενός τρένου που έρχεται προς το μέρος του. Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Μπόρντα MMTS.Οι φίλοι του τον προειδοποιούσαν ότι στέκονταν κοντά, αλλά συνέχισε να χαμογελάει στην κάμερα. Στο τέλος, η κάμερα φαίνεται να τρέμει και να πέφτει.

Παρά τις σοβαρές επιπτώσεις του ατυχήματος, ο Siva επέζησε με μικρούς τραυματισμούς. Κρατήθηκε και τιμωρήθηκε με 500 Rupee.

Ένας υπάλληλος σιδηροδρόμου, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει αύξηση του αριθμού των ατυχημάτων σε σιδηροδρομικές γραμμές, λόγω της χρήσης του κινητού τηλεφώνου.

Οι φίλοι του, είπαν ότι υπέπεσε σε λάθος κρίση της επίδρασης της ταχύτητας της αμαξοστοιχίας και του ανέμου.«Μεγάλη βλακεία», σχολίασε ένας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αντιδρώντας στο βίντεο που μοιράστηκε γρήγορα.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ινδία καταγράφει τους περισσότερους θανάτους που σχετίζονται με αυτοέλεγχο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Credit: meaww.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr