«Ήθελε να με βάλουν φυλακή»: Η Έλενα Ακρίτα ξεσπά για το Μάρκο Σεφερλή

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα οι οποίοι βρίσκονται εν μέσω δικαστικής διαμάχης.

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου, ηθοποιού, παρουσιάστριας και συγγραφέα, επανήλθε το θέμα στο προσκήνιο με την ίδια να επισημαίνει ότι η σάτιρα έχει όρια, αναφερόμενη στον τρόπο που επιλέγει ο Μάρκος Σεφερλής, όπως είπε, να κάνει τον κόσμο να γελάει.

«Δε γίνεται ένας ηθοποιός να ξεφτιλίζει μια γυναίκα, επειδή έχει κιλά», τόνισε η Έλενα Ακρίτα, που μετά τη δικαστική διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή, ξεσπά κατά του ηθοποιού και παρουσιαστή και τονίζει πως «επιθυμεί να τη βάλει φυλακή».

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την αντιδικία των δύο καλλιτεχνών μετά την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της Ακρίτα και του διευθυντή της εφημερίδας που είχε φιλοξενήσει άρθρο της στο οποίο αναφερόταν στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Σεφερλής ζητάει από τον καθένα τους 100.000 ευρώ. Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν θέλησε να υπερασπιστεί για ακόμα μία φορά τη θέση της στο όλο θέμα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα

πηγη: gossip-tv.gr