Άσχημη κατάληξη είχε ένας γαμπρός που θέλησε να εντυπωσιάσει τη γυναίκα του με μια όμορφη κίνηση στη δεξίωση του γάμου τους.

Ο Adam Quinn αποφάσισε να εκπλήξει τη νύφη του Helen μπροστά σε φίλους και συγγενείς με μια ασυνήθιστη επιλογή τραγουδιού. Ο φιλόδοξος γαμπρός αποφάσισε να κάνει “καντάδα” στη γυναίκα του με metal μουσική. Από ό,τι φάνηκε δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα…

Οι παλμοί ανέβηκαν και λίγα λεπτά αργότερα ο Quinn βρέθηκε πάνω στη σκηνή να χοροπηδάει με τους φίλους του καλυμμένος με χυμένη μπύρα και σαμπάνια. Ο άτυχος γαμπρός γλίστρησε αδέξια, προσγειώθηκε βαριά στο χέρι του και εξάρθρωσε τον αγκώνα του, προκαλώντας ταυτόχρονα ανάμεικτες αντιδράσεις τρόμου και γέλιου στους καλεσμένους.

Ο βιντεογράφος του ζευγαριού, Tom Healy, κατέγραψε τη πτώση του τον Quinn πριν τους δει να φεύγουν τρέχοντας για το νοσοκομείο. Τα πλάνα δείχνουν επίσης τους τραυματιοφορείς να εμφανίζονται και τον Quinn να χρησιμοποιεί μια πράσινη σφυρίχτρα με μορφίνη για τον αφόρητο πόνο. “Πόσο καλό είναι το να παντρεύεσαι τελικά;” ακούγεται ένας να αστειεύεται. Γαμπρός και νύφη μπήκαν στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Καθώς οι καλεσμένοι διασκέδαζαν μέχρι αργά τη νύχτα, ο Quinn έπρεπε να χάσει τις αισθήσεις του για να μπορέσουν οι γιατροί να επαναφέρουν τον αγκώνα του στη θέση του. Μόλις συνήλθε έβγαλε ένα βίντεο όπου γεμάτος ντροπή είπε “Τραγουδούσα ένα κλασικό ερωτικό τραγούδι, νόμιζα ότι ήταν πολύ ρομαντικό. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό”.

Δείτε το βίντεο