Η επίμαχη φωτογραφία και ο χαμός στα σχόλια

Μια Βρετανίδα υποστηρίζει ότι «έτρεμε από τον πανικό» όταν κατά λάθος συμπεριέλαβε μια γυμνή σέλφι της στην αγγελία για μια φριτέζα αέρος στο eBay. Ακολούθησε ο βομβαρδισμός από μηνύματα, όπου τη ρωτούσαν, μεταξύ άλλων, αν τα «πεπόνια» της συμπεριλαμβάνονταν στην πώληση.
Η 26χρονη Έμα Τζόουνς μπερδεύτηκε όταν φέρεται να έλαβε εκατοντάδες αιτήματα για νέους φίλους στα social media στα τέλη του περασμένου μήνα μετά την ανάρτηση στο eBay.

Όμως σύντομα ήρθε ο τρόμος όταν συνειδητοποίησε ότι η Πέμπτη εικόνα που ανέβασε ήταν μια topless φωτογραφία της στην οποία στέκεται μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη.

«Ήταν μια φωτογραφία για μια δίαιτα που ξεκίνησα», εξήγησε η Τζόουνς στο Kennedy News. «Την Τράβηξα μια μέρα πριν ανεβάσω τις φωτογραφίες. Χρησιμοποίησα το κινητό μου για να ανεβάσω την αγγελία, οπότε μπορώ μόνο να υποθέσω ότι την πάτησα κατά λάθος καθώς διάλεγα φωτογραφίες».Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε viral. Η ίδια συνειδητοποίησε σύντομα ότι η γυμνή σέλφι γρήγορα συγκέντρωσε 117.000 views. «Δεν ήμουν χαρούμενη ή δεν σκεφτόμουν τα χρήματα. Απλώς πανικοβλήθηκα», λέει η ίδια.

Δεκάδες ήταν τα σκληρά μηνύματα που έλαβε για τη σέλφι της. «Συμπεριλαμβάνονται όλα στις φωτογραφίες στην πώληση;» κορόιδεψε κάποιος. «Πάει μαζί με τα πεπόνια;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.