Ήθελε να πει στη Φίλη της ότι Κεράτωσε το Αγόρι της, αλλά έστειλε το μήνυμα στον ίδιο. Λίγες ώρες αργότερα τη Βρήκαν Νεκρή.
Www.true.gr

Ήθελε να πει στη Φίλη της ότι Κεράτωσε το Αγόρι της, αλλά έστειλε το μήνυμα στον ίδιο. Λίγες ώρες αργότερα τη Βρήκαν Νεκρή.

Μία 17χρονη βρέθηκε κρεμασμένη αφού έστειλε κατά λάθος στο Snapchat ένα μήνυμα στον φίλο της στο οποίο του έλεγε πως είχε κοιμηθεί με κάποιον άλλον.

Η φοιτήτρια Charlotte Guy ήθελε να κάνει την εξομολόγησε σε μία φίλη της αλλά την έστειλε κατά λάθος στον 20χρονο Jack Hurst, με τον οποίο είχε σχέση. Αφού κατάλαβε τι έκανε, του έστειλε: «Αντίο. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με.»

Λίγο αργότερα, του έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα: «Σε αγαπώ – μου φτάνει που ξέρω πως με μισείς.»

Η έρευνα έδειξε πως είχε πάρει κοκαΐνη και αλκοόλ πριν βρεθεί το σώμα της. Ο Hurst κάλεσε την αστυνομία αφού διάβασε τα μηνύματα και χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Snapchat για να εντοπίσει την τοποθεσία της.Βρέθηκε κρεμασμένη κοντά στο κολέγιό της στο Wigan, όπου σπούδαζε νοσηλευτική.

Ο Hurst είπε: «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Είχαμε σχέση εξ αποστάσεως και μιλούσαμε συχνά με μηνύματα και τηλέφωνα αλλά είχε αναστατωθεί με κάτι που κάποιος της είπε για ένα κορίτσι που έβλεπα πριν την γνωρίσω.

Μου είπε πως ένιωθε πως της είχα πει ψέματα και προσπάθησα να την πείσω αλλά εκείνη είπε ότι δεν με ήθελε πια. Είχα ανησυχήσει γιατί μου έλεγε πως ο κόσμος δεν είχε πια νόημα για εκείνη. Πάντα ήθελε να κάνει νέους φίλους και έτσι όταν γνώρισε πολύ κόσμο όταν ξεκίνησε να σπουδάζει, φαινόταν πολύ χαρούμενη.

Πήγα να την βρω στο Wigan στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά μου είπε πως ήθελε να χωρίσουμε. Είπε πως δεν με εμπιστευόταν αλλά ήθελε να μείνουμε φίλοι. Συνεχίσαμε να μιλάμε και μου είπε μετά από μερικές μέρες πως φίλησε κάποιον. Μετά από μερικές μέρες μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως είχε κοιμηθεί με κάποιον εκείνο το βράδυ.Μετά μου είπε πως δεν ήταν για μένα, απολογήθηκε και είπε πως ήταν φρικτό άτομο. Είπε πως ήθελε να μου εξηγήσει αλλά εγώ της είπα πως δεν ήθελα να συνεχίσουμε να μιλάμε. Μετά από κάποιες ώρες μου έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα. Ανησύχησα και την πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Μετά μου έστειλε ένα ακόμα μήνυμα λέγοντας: ‘Αντίο. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με.'»

Σύμφωνα με αναφορές, δεν υπήρχαν στοιχεία πως έκανε χρήση κοκαΐνης στο παρελθόν ή πως ήταν τακτική χρήστης. Έτσι, είναι πιθανό να την επηρέασε με απρόβλεπτο τρόπο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr