Ήθελε να γίνει Δυνατότερη και ξεκίνησε τα Στεροειδή. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα Τρομάξετε...
Www.true.gr

Ήθελε να γίνει Δυνατότερη και ξεκίνησε τα Στεροειδή. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα Τρομάξετε…

H Candice Armstrong πάντα ονειρευόταν να γίνει bodybuilder παγκοσμίου φήμης. Γι’αυτό και δούλεψε πολύ σκληρά. Πήγαινε για πολλές ώρες κάθε μέρα στο γυμναστήριο και σήκωνε όσο περισσότερο βάρος μπορούσε.

Έτρωγε σωστά και κοιμόταν καλά κάθε μέρα. Ωστόσο, ποτέ δεν απέκτησε το σώμα που ήθελε. Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα στεροειδή και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη, παρά το γεγονός πως τα φάρμακα άλλαξαν για πάντα το σώμα της.

Αφού έπαιρνε στεροειδή τακτικά, η Armstrong άρχισε να βγάζει τρίχες στο στήθος και υπέφερε από συνεχή ακμή. Επίσης ανέπτυξε ψευδή μικροπενίαση.

Ξέρει πως τα φάρμακα άλλαξαν για πάντα την εμφάνισή της, αλλά δεν την νοιάζει γιατί πέτυχε το όνειρό της.

«Μπορεί να πει κανείς πως το να έχεις μεγάλα χέρια και ώμους, μεγάλη πλάτη και μικρούς γοφούς είναι αντρική εμφάνιση αλλά δεν επέλεξα συνειδητά να μεταμορφωθώ σε άντρα,» είπε για την χρήση των στεροειδών.

Παραδέχτηκε πως το πιο παράξενο πράγμα που της έχει συμβεί είναι η ανάπτυξη μικροπενίασης, και το μόριο που ανέπτυξε έχει μήκος περίπου 3 εκατοστά.

Είπε ότι μοιάζει τόσο πολύ με αντρικά γεννητικά όργανα που έχει ακόμα και ακροβυστία που κατεβαίνει.Το στήθος της έχει εξαφανιστεί καθώς τα φάρμακα μεγάλωσαν σε ακραίο βαθμό τους θωρακικούς μυς της.

«Το στήθος μου έχει εξαφανιστεί και δεν είναι τόσο όμορφο αλλά δεν με πειράζει,» είπε η bodybuilder με βάση το Λονδίνο. «Ποτέ δεν ήταν το δυνατό μου χαρακτηριστικό έτσι και αλλιώς.»

Η Armstrong θα μπορούσε να σταματήσει τα στεροειδή αλλά δεν θέλει να το κάνει γιατί έτσι θα χάσει όλους τους μυς αλλά όχι τα αντρικά χαρακτηριστικά. 

«Θα έχανα όλους τους μυς αλλά όχι και τα αντρικά χαρακτηριστικά όπως τρίχες στο πρόσωπο και την βαθιά φωνή. Η αλλαγή δεν αντιστρέφεται. Εάν προσπαθούσα να το κάνω αυτό, θα έπρεπε να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία με την οποία ένας άντρας γίνεται γυναίκα.»

Παρόλο που πολλοί βρίσκουν παράξενες τις επιλογές της, είναι χαρούμενη με την εμφάνισή της και με το σώμα της. Επίσης, νιώθει πως η χρήση παράνομων ναρκωτικών έχουν βελτιώσει την ζωή της.«Μου έχει ανοίξει πόρτες και μπορώ να εξελιχτώ όπως εγώ θέλω. Έχω την ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου.»

Τουλάχιστον περνάει καλά με τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Και είναι θετικό το ότι έχει πετύχει ένα από τα όνειρά της. Ελάχιστοι μπορούν να το πουν αυτό.

Παρόλο που τα στεροειδή είναι παράνομα, οι bodybuilders συχνά αναγκάζονται να τα χρησιμοποιήσουν εάν θέλουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Arnold Schwarzenegger μιλάει για τα στεροειδή στην διάσημη εγκυκλοπαίδεια του bodybuilding.

Πώς σας φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο τα στεροειδή αλλάζουν την εμφάνιση των ανθρώπων;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr